Hjem Alle kategorier Miinto Rabatkode

Miinto Rabatkode Juli 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Miinto blev sidst opdateret den . Gå til miinto.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 50
  • Rabatkoder 4
  • Kampagner 46

Vælg en Miinto rabatkode her på siden

Hvis du har haft tillid til at få rabatkode eller gavekort til miinto, kan du tilføje koden i feltet "Tilføj gavekort eller rabatkode" Husk at klikke på "Tilføj", når du går til checkout / betaling. På din mobil finder du feltet øverst på siden og på din PC / Mac til højre.
Husk at kontrollere, at din rabat er opført på ordren, inden du foretager betalingen. Bemærk venligst, at du kun kan bruge en kode pr. Ordre og derfor desværre ikke kan kombinere både gavekort og rabatkoder.
Gavekortkoder for miinto.dk har en gyldighed på 2 år.
Når du handler hos Miinto, handler du i fysiske butikker rundt om i Danmark og fra hans nabolande. Miinto har derfor ikke en bestand med produkterne, da dine varer sendes direkte fra de fysiske butikker. På din endelige ordreoversigt kan du se, hvilken butik varen sendes fra under hvert produkt.
Hvis du har bestilt flere varer på en ordre, kan du også finde ud af at pakkerne ikke leveres samme dag, men over et par dage.
Fra butikkerne accepterer en ordre, har Miinto 1-3 dages levering. Der kan dog være en øget leveringstid for varerne, der afsendes fra udlandet.