Mixxtravel Rabatkode og 60% Rabat Marts 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for Mixxtravel blev sidst opdateret den 21 Marts,2023. Gå til mixxtravel.dk for flere rabatter og kampagner.

Her på Bedstrabatkoder.dk finder du den bedste Mixxtravel Rabatkode i 2023. Shop nu! Leder du efter Mixxtravel kuponer? så er her alt hvad du vil have. Mixxtravel introducerede Mixxtravel rabatkoder og tilbud, der hjælper dig med at få rabatter op til 60%. Mixxtravel tilbyder altid de bedste varer til fordelagtige priser. For flere rabatter kan du rulle gennem følgende Mixxtravel Rabatkoder og vælge din favorit for at spare ekstra. Disse tilbud forsvinder hurtigt! Så tag fat i denne besparelsesmulighed for at afgive din ordre så hurtigt som muligt.

Mere
 • Alle (4)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (3)
 • Rabatkoder

  Tid Til Et Forårstilbud Få 300, rabat- I Rabat Med Vores Rabatkode

  Gyldig indtil 27-03-23
  Vis Kode
  KODE
 • Rabat

  Tilmeld dig Mixxtravel nyhedsbrevet og vind en luksusferie for 2

  Gyldig indtil 23-06-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • 39% Rabat

  Familieferie Med Op Til 39% Rabat

  Gyldig indtil 20-04-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • 60% Rabat

  Få op til 60% rabat + Gratis forsendelse på Mixxtravel varer

  Gyldig indtil 25-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Få op til 80% rabat på Protaras Rejseguide hos Mixxtravel

  Gyldig indtil 16-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabatkoder

  Tid Til Et Forårstilbud Få 300,- I Rabat Med Vores Rabatkode

  Gyldig indtil 15-03-23
  campaign23
  KODE
 • Rabat

  Få op til 75% rabat på Istanbul Rejseguide hos Mixxtravel

  Gyldig indtil 14-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Nyd op til 85% besparelse på Ayia Napa Rejseguide hos Mixxtravel

  Gyldig indtil 13-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • 64% Rabat

  Lige Nu Op Til 64% Rabat

  Gyldig indtil 03-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Hvor ligger de bedste strande i Marmaris fra 10kr

  Gyldig indtil 26-02-23
  Vis Rabat
  TILBUD

Mixxtravel almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvorfor skal jeg tilmelde mig nyhedsbrevet fra Mixxtravel?

  Hvis du vil have chancen for at vinde en luksusferie for 2 personer, skal du blot indtaste din e-mailadresse for at tilmelde dig Mixxtravel's nyhedsbrev, så deltager du i deres lodtrækning, som afholdes fire gange om året, og de trækker vinderen blandt dem, der tilmelder sig. Vinderen vil modtage en 1 uges luksusferie for 2 personer på et dejligt hotel i Tyrkiet. Som registrant vil du også altid blive holdt opdateret med de seneste nyheder om deres produkter.
 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder Mixxtravel?

  Dankrot, Visa, Mastercard, Mobilepay er de betalingsmetoder, som Mixxtravel understøtter på betalingssiden på hjemmesiden, og du kan vælge en af disse betalingsløsninger afhængigt af din personlige situation. De behandler dine betalinger via nettet, hvilket gør dine betalinger på deres websted endnu mere sikre.
 • Accepterer Mixxtravel gruppearrangementer?

  Ja. Mixxtravel arrangerer gerne grupperejser, teambuilding og andre grupperejser for dig med 15 eller flere personer, der rejser sammen. Du kan fortælle dem, hvad rejsen drejer sig om, hvor mange personer, hvor længe I vil rejse, og om der er særlige omstændigheder, der skal tages hensyn til, og de vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte destination og det perfekte hotel til din grupperejse. De tilbyder deres tjenester til din grupperejse til en rimelig pris.
 • Hvordan fungerer en afbestillingsforsikring hos Mixxtravel?

  Med en afbestillingsforsikring fra Mixxtravel kan du få pengene tilbage, hvis der sker noget pludseligt og uventet, som forhindrer dig i at gennemføre din rejse, eller hvis formålet med rejsen ikke kan opfyldes. Køb forsikringen for kun 6,25 % af den samlede pris for rejsen. Bemærk venligst, at afbestillingsforsikring skal købes på det tidspunkt, hvor du bestiller din rejse, og du kan ikke tilføje en afbestillingsforsikring efter dette tidspunkt. Hvis du afbestiller din rejse inden afrejse, og hvis betingelserne er opfyldt, vil præmien for selve afbestillingsforsikringen ikke blive fratrukket.
 • Hvordan bruger jeg min Mixxtravel Rabatkode online?

  For at bruge Mixxtravel Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på mixxtravel.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Mixxtravel Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Mixxtravel Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på mixxtravel.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Mixxtravel forbereder dig!
 • Er der salgshændelser på Mixxtravel?

  Ja. Nogle gode varer fra Mixxtravel kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Mixxtravel undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på mixxtravel.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Mixxtravel rabatkoder.
 • Er der rabat på min første ordre på Mixxtravel?

  Selvfølgelig kan du! Mixxtravel meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Mixxtravel også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Mixxtravel rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

Måske er du interesseret