Hjem Alle kategorier Mofibo Rabatkode og rabat

Mofibo Rabatkode og rabat Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Mofibo blev sidst opdateret den . Gå til mofibo.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 2
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 2

Mofibo almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Mofibo Rabatkoder online?

  For at anvende din Mofibo Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor mofibo.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på mofibo.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Mofibo Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Mofibo?

  Ja. Mofibo leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Mofibo blive leveret i en begrænset periode på mofibo.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Mofibo.

 • Er der rabat på min første ordre på Mofibo?

  Selvfølgelig kan du! Mofibo meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Mofibo også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Mofibo rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Mofibo rabatkode her på siden

Mofibo samarbejder med flere hundrede udgivere over hele verden, hvilket betyder, at nye bøger kommer ind i tjenesten hver eneste dag. I 2015 lancerede Mofibo også lydbøger. Mofibos hovedopgave er at skabe en nem og intuitiv app, der gør bøger mere tilgængelige for alle slags brugere.
Vi håber, at Mofibo kan bidrage med mere værdifuldt indhold til din hverdag. De første 14 dage er gratis - så er prisen 129 DKK pr. Måned.
Opret dit eget bogunivers
Udfyld læselisten med de bøger, du gerne vil læse eller lytte til, læse andre brugernes anmeldelser eller husk at markere de bøger, du gerne vil gemme til senere brug. Så snart du har færdiggjort din første bog, begynder Mofibo at anbefale bøger til dig, der passer til dine interesser. Upload et profilbillede og hold styr på hvor mange bøger du har læst og lyttet til - alt dette findes under din profil i appen.