Hjem Alle Butikker My Fitting Room

My Fitting Room Rabatkode og 15% Rabat Juni 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for My Fitting Room blev sidst opdateret den 07 Juni,2023. Gå til myfittingroom.dk for flere rabatter og kampagner.

Her på Bedstrabatkoder.dk finder du den bedste My Fitting Room Rabatkode i 2023. Shop nu! Leder du efter My Fitting Room kuponer? så er her alt hvad du vil have. My Fitting Room introducerede My Fitting Room rabatkoder og tilbud, der hjælper dig med at få rabatter op til 15%. My Fitting Room tilbyder altid de bedste varer til fordelagtige priser. For flere rabatter kan du rulle gennem følgende My Fitting Room Rabatkoder og vælge din favorit for at spare ekstra. Disse tilbud forsvinder hurtigt! Så tag fat i denne besparelsesmulighed for at afgive din ordre så hurtigt som muligt.

Mere
 • Alle (6)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (5)
 • Gratis fragt (1)

My Fitting Room almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Skal jeg abonnere på nyhedsbrevet fra My Fitting Room?

  Ja. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet i My Fitting Room vil du løbende modtage spændende nyheder, fede trends og inspiration! Som ny abonnent får du desuden en eksklusiv velkomstgave i form af en rabat på 15 % på dit næste køb. Rabatten gælder dog ikke for varer, der allerede er på udsalg. Du kan selvfølgelig også få et godt tilbud via deres nyhedsbrev.
 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder My Fitting Room?

  My Fitting Room tilbyder betalingsmuligheder, herunder betalingskort, VIABILL og Forbrugsforeningskort, og betalingskort, der kan bruges, omfatter Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron og VISA / Dankort. Hvis du vælger at afhente dine varer i en af deres fysiske butikker, kan du betale kontant eller med betalingskort ved afhentningen.
 • Har My Fitting Room gavekort?

  Ja. Gavekort fra My Fitting Room har en karakteristisk modesignatur og er noget, som alle, der kan lide tøj og trends, vil ønske sig! Derfor har du nu mulighed for at give et gavekort til en person, som du holder af, som hun/han så kan indløse i deres online shop til en kjole, en jakke eller bare et lækkert tilbehør. Du kan selv angive gavekortets beløb, f.eks. 100 kr., 200 kr., 500 kr., 500 kr., 1000 kr. osv.
 • Tilbyder My Fitting Room gratis fragt?

  Ja. My Fitting Room tilbyder levering via GLS og Post Nord, og alle ordrer afsendes samme dag, som du afgiver din ordre. Bestillinger på 499 DKK eller derover kan sendes gratis. For ordrer under 499 DKK tillægges et forsendelsesgebyr på 29 DKK. Det skal bemærkes, at der kan være længere leveringstider under salgsarrangementer og kampagner.
 • Hvordan bruger jeg min My Fitting Room Rabatkode online?

  For at anvende din My Fitting Room Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor myfittingroom.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på myfittingroom.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget My Fitting Room Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!
 • Er der salgshændelser på My Fitting Room?

  Ja. My Fitting Room leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af My Fitting Room blive leveret i en begrænset periode på myfittingroom.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for My Fitting Room.
 • Er der rabat på min første ordre på My Fitting Room?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for My Fitting Room gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på My Fitting Room. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra My Fitting Room for dig på myfittingroom.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

Måske er du interesseret