Hjem Alle kategorier Nelly Rabatkode

Nelly Rabatkode August 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Nelly blev sidst opdateret den . Gå til nelly.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 11
 • Kampagner 39

Nelly almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Nelly?

  Nelly Når du bruger den direkte betalingsmetode, trækkes pengene straks uden først at tiletage en reservation. Ved at betale via din atyatl-konto behøver du ikke give dine kontooplysninger. Alt du skal gøre er at logge ind på din atyatl-konto gennem deres betaling. Du skal kun angive dit personnummer, hvis du vælger at betale med faktura eller delvis betaling.

 • Har Nelly en returpolitik?

  Fra Nelly: Fra det tidspunkt, du returnerer til din agent, kan det tage op til 14 dage, før du modtager din refusion. Du modtager en returbekræftelse via e-mail, så snart de har modtaget din retur. Det er gratis at returnere tilsendelse, hvis du afgiver en ny ordre inden til 24 timer. Ellers tilføjes et returgebyr på SEK 39.

 • Hvad kan jeg bruge Nelly rabatkode?

  Fra Nelly kan du bruge din rabatkode i hele deres fremragende sortiment, som ikke allerede er nedsat. Du kan dog ikke bruge din rabatkode til gratis, hurtig levering eller til at undgå fakturaomkostningerne. Hvis handlen eller rabpaten tilbliver på hjemmesiden, skal du udfylde den rigtige årsag til returneringen, sende varen tilbage og tiletage en ny ordre inden til 24 timer. Er rabpaten eller tilbuddet tilsvundet, mens du har modtaget varen, og vil gerne returnere og bestille den samme ting, men alligevel beholde aftalen.

 • Hvordan bruger jeg min Nelly Rabatkoder online?

  Nelly Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Nelly Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Nelly Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Nelly ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Nelly?

  Ja. Nelly leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Nelly blive leveret i en begrænset periode på nelly.com. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Nelly.

 • Er der rabat på min første ordre på Nelly?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om Nelly ja. Mens du handler på Nelly, tilbydes der muligvis rabatkoder Nelly til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved Nelly gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på nelly.com.