Hjem Alle kategorier Nelly Rabatkode

Nelly Rabatkode Oktober 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Nelly blev sidst opdateret den . Gå til nelly.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 8
 • Kampagner 42

Nelly almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Nelly?

  Nelly Når du bruger den direkte betalingsmetode, trækkes pengene straks uden først at tiletage en reservation. Ved at betale via din atyatl-konto behøver du ikke give dine kontooplysninger. Alt du skal gøre er at logge ind på din atyatl-konto gennem deres betaling. Du skal kun angive dit personnummer, hvis du vælger at betale med faktura eller delvis betaling.

 • Har Nelly en returpolitik?

  Fra Nelly: Fra det tidspunkt, du returnerer til din agent, kan det tage op til 14 dage, før du modtager din refusion. Du modtager en returbekræftelse via e-mail, så snart de har modtaget din retur. Det er gratis at returnere tilsendelse, hvis du afgiver en ny ordre inden til 24 timer. Ellers tilføjes et returgebyr på SEK 39.

 • Hvad kan jeg bruge Nelly rabatkode?

  Fra Nelly kan du bruge din rabatkode i hele deres fremragende sortiment, som ikke allerede er nedsat. Du kan dog ikke bruge din rabatkode til gratis, hurtig levering eller til at undgå fakturaomkostningerne. Hvis handlen eller rabpaten tilbliver på hjemmesiden, skal du udfylde den rigtige årsag til returneringen, sende varen tilbage og tiletage en ny ordre inden til 24 timer. Er rabpaten eller tilbuddet tilsvundet, mens du har modtaget varen, og vil gerne returnere og bestille den samme ting, men alligevel beholde aftalen.

 • Hvordan bruger jeg min Nelly Rabatkoder online?

  For at anvende din Nelly Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor nelly.com kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på nelly.com, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Nelly Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Nelly?

  Ja. Nelly leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Nelly blive leveret i en begrænset periode på nelly.com. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Nelly.

 • Er der rabat på min første ordre på Nelly?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Nelly ønsker at give flere Nelly rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Nelly for dig at få besparelser på nelly.com.