Hjem Alle kategorier Netflix Tilbud

Netflix Tilbud Oktober 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Netflix blev sidst opdateret den . Gå til netflix.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 3
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 3

Netflix almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Sælger Netflixgavekort?

  Du kan bruge gavekort til at betale for et Netflix -abonnement eller til at give som en gave til venner, familie, lærere og mere. Efter den gratis måned trækker de det månedlige gebyr for din plan fra din gavekortsaldo. For oplysninger om DVD-gavekort i USA, se DVD-gavekort. Hvis du har købt deres gavekort i et andet land, kan du bruge det, så længe du betaler for det i samme valuta som gavekortet. Vælg det land, hvor du købte gavekortet for at få flere oplysninger.

 • hvilken understøttet enhed til Netflix?

  Du kan se Netflix via en hvilken som helst internetforbundet enhed, der tilbyder appen, inklusive smart-tv, spilkonsoller, streaming medieafspillere, set-top-bokse, smartphones og tablets. Du kan også se din computer ved hjælp af en internetbrowser. Du kan gennemgå systemkravene for webbrowser-kompatibilitet og kontrollere deres internethastighedsanbefalinger for at få den bedste ydeevne. Brug for hjælp til at komme i gang? Søg i deres hjælp for producenten af ​​den enhed, du bruger.

 • hvilket operativsystem Netflix kræves?

  Du kan bruge Netflix HTML5-afspilning eller Silverlight-pluginnet til at se Netflix-tv-udsendelser og -film på pc'er, der kører Windows XP, eller senere Intel-baserede Mac-computere, der kører OS X Tiger (v10.4.11) eller nyerePads, der kører iPadOS 13.0 eller en nyere version. Hvis du oplever en systemkompatibilitetsfejl på din computer, skal du være sikker, og dette system understøtter systemkravene til HTML5 Player og Silverlight.

 • Hvordan bruger jeg min Netflix Tilbud online?

  For at bruge Netflix Tilbud skal du først sætte varerne i Netflix indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på netflix.com, kan du finde et felt med navnet "Netflix Kupon" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Netflix Rabatkupon skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Netflix -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Netflix?

  Ja. Netflix leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Netflix blive leveret i en begrænset periode på netflix.com. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Netflix.

 • Er der rabat på min første ordre på Netflix?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Netflix. Bare rolig: Registrer dig først til Netflix e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Netflix ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Netflix i din e-mail-adresse på netflix.com.