Hjem Alle kategorier Netpris Rabatkode og 50% Rabat

Netpris Rabatkode og 50% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Netpris blev sidst opdateret den . Gå til netpris.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 11
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 7

Netpris almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Sælger Netprisgavekort?

  Netpris gav kort startende fra kun 500dk, og til 500dk.de er i et fra betalingskort, så du kan bruge dem i fremtiden som pengene, fordi de giver dig noget ekstra tilbud. I nogle situationer kan de bruges til at betale for en del af et køb med kontanter, debet eller kredit, som bruges til at sænke udgiften for at bringe et smil i ansigtet på nogen.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Netpris?

  På Netpris kan du betale for dine køb med følgende betalingskort: Visa, VISA / Dankort, MasterCard, Visa Elektron og Eurocard. Du kan også betale med Mobilepay og Viabill, som er fakturabetalinger. Et beløb svarende til værdien af ​​din ordre er reserveret i forbindelse med din ordre. Beløbet trækkes kun fra din konto, når din ordre er pakket og klar til afhentning på deres lager. Et beløb, der er større end det, du godkendte på købstidspunktet, kan aldrig trækkes fra. Når du handler med et betalingskort, vil du ikke blive opkrævet et betalingsgebyr.

 • Hvordan trækker jeg Netpris -produkt tilbage?

  Som kunde hos Netpris giver de dig 14 dage til at trække det tilbage, hvor varerne afhentes hos os. Du kan kun udøve din fortrydelsesret, hvis varerne for det meste er uændrede. Det kan ikke tilskrives dig. Bemærk, at der ikke er nogen ret til at hæve f.eks. Mad, drikkevarer og andre lignende ting til husstanden. Hvis du ønsker at udøve fortrydelsesretten, skal du meddele os klart og utvetydigt inden udløbet af fortrydelsesperioden via e-mail, og varerne skal returneres.

 • Hvordan bruger jeg min Netpris Rabatkoder online?

  For at anvende din Netpris Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor netpris.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på netpris.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Netpris Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Netpris?

  Ja. Netpris tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Netpris rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på netpris.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Netpris for at få nogle fordele på netpris.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Netpris?

  Selvfølgelig kan du! Netpris meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Netpris også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Netpris rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Netpris rabatkode her på siden

Det er et udtalt mål hos Netpris, at en typisk familie, der primært beskæftiger sig med os, skal kunne spare mindst 30 procent. på husstanden budget. Mange familier køber ind for DKK 5.000-10.000 om måneden. Dette vil give en besparelse på 1.500-3.000 kr. I måneden efter skat for de samme varer. Dette svarer til en god sommerferie til familien i årlige besparelser!
Netprice får mange nye kunder hver måned - og flere og flere produkter!
Netpris sender nyhedsbrevet 3-4 gange om ugen til omkring 150.000 nordiske forbrugere med tilbud og nyheder. Der er i øjeblikket. 1.200 + dagligvarer i onlinebutikken, som løbende udvides baseret på forbrugernes input
Netprice arbejder for et bedre miljø
Netpris arbejder for at sikre, at forbrugerne bruger offentlig transport i stedet for at køre grænsen selv, for at kunderne også skal bidrage til at reducere CO2-udslippet i Norden foruden at gøre pengene længere.