Hjem Alle kategorier New Image Rabatkode

New Image Rabatkode December 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for New Image blev sidst opdateret den . Gå til newimage.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 3
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 3

New Image almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min New Image Rabatkode online?

  For at bruge New Image Rabatkode skal du først sætte varerne i New Image indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på newimage.dk, kan du finde et felt med navnet "New Image Rabatkoder" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit New Image Kampagnekode skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på New Image -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på New Image?

  Ja. Nogle gode varer fra New Image kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af New Image undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på newimage.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive New Image rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på New Image?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på New Image. Bare rolig: Registrer dig først til New Image e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på New Image ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på New Image i din e-mail-adresse på newimage.dk.