Hjem Alle kategorier Nike Rabatkode

Nike Rabatkode September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Nike blev sidst opdateret den . Gå til nike.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 10
 • Kampagner 40

Nike almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Nike Rabatkoder online?

  For at anvende din Nike Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor nike.com kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på nike.com, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Nike Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Nike?

  Ja. Nike leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Nike blive leveret i en begrænset periode på nike.com. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Nike.

 • Er der rabat på min første ordre på Nike?

  Selvfølgelig kan du! Nike meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Nike også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Nike rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Nike rabatkode her på siden

Disse vilkår skaber en juridisk bindende aftale mellem dig og NIKE og dets partnere (som vi kan referere til som "NIKE", "vi", "os" eller "vores") vedrørende din brug af platformen. Gennemgå vores liste over lokale enheder for navnet på den NIKE-enhed, der er ansvarlig for at levere platformen til dig og de relevante kontaktoplysninger. Et par vigtige punkter:

Vores vilkår kan ændres. Nogle jurisdiktioner tillader ikke ensidige opdateringer eller ændringer i forbrugerbetingelser, så dette afsnit gælder muligvis ikke for dig. [Se Canada vilkår.] Vi kan opdatere disse vilkår fra tid til anden. Hvis der foretages en væsentlig ændring, vil vi sende en meddelelse på Platformen eller sende dig en besked. Læs gennem eventuelle ændringer, og hvis du ikke accepterer dem, skal du stoppe med at bruge platformen. Hvis du fortsætter med at bruge vores platform efter at vi har meddelt dig ændringer, vil du blive anset for at have accepteret de opdaterede vilkår, undtagen i det omfang det er forbudt i henhold til gældende lovgivning.
Salgsbetingelser. Ved at foretage noget køb hos os accepterer du også Salgsbetingelserne, der gælder i dit land eller område. [Se ungarske udtryk.]
Fortrolighedspolitik. Vores Privacy Policy beskriver indsamling og brug af personlige oplysninger på platformen og gælder for din brug af platformen.
Vigtig meddelelse til amatør atleter. Du er ansvarlig for at sikre, at din deltagelse på Platformen ikke påvirker din kvalifikation som amatør atlet. Kontakt venligst din amatørs atletiske forening for de regler, der gælder for dig. NIKE er ikke ansvarlig for eller ansvarlig for din brug af platformen, hvilket resulterer i din ineligibility som amatør atlet.