Hjem Alle kategorier Nike Rabatkode

Nike Rabatkode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Nike blev sidst opdateret den . Gå til nike.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 48

Nike almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Nike Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Nike Tilbud: Log ind eller registrer en konto på nike.com. Denne proces på nike.com kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Nike indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Nike Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Nike?

  Ja. Nogle gode varer fra Nike kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Nike undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på nike.com. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Nike rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Nike?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Nike. Bare rolig: Registrer dig først til Nike e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Nike ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Nike i din e-mail-adresse på nike.com.

Vælg en Nike rabatkode her på siden

Disse vilkår skaber en juridisk bindende aftale mellem dig og NIKE og dets partnere (som vi kan referere til som "NIKE", "vi", "os" eller "vores") vedrørende din brug af platformen. Gennemgå vores liste over lokale enheder for navnet på den NIKE-enhed, der er ansvarlig for at levere platformen til dig og de relevante kontaktoplysninger. Et par vigtige punkter:

Vores vilkår kan ændres. Nogle jurisdiktioner tillader ikke ensidige opdateringer eller ændringer i forbrugerbetingelser, så dette afsnit gælder muligvis ikke for dig. [Se Canada vilkår.] Vi kan opdatere disse vilkår fra tid til anden. Hvis der foretages en væsentlig ændring, vil vi sende en meddelelse på Platformen eller sende dig en besked. Læs gennem eventuelle ændringer, og hvis du ikke accepterer dem, skal du stoppe med at bruge platformen. Hvis du fortsætter med at bruge vores platform efter at vi har meddelt dig ændringer, vil du blive anset for at have accepteret de opdaterede vilkår, undtagen i det omfang det er forbudt i henhold til gældende lovgivning.
Salgsbetingelser. Ved at foretage noget køb hos os accepterer du også Salgsbetingelserne, der gælder i dit land eller område. [Se ungarske udtryk.]
Fortrolighedspolitik. Vores Privacy Policy beskriver indsamling og brug af personlige oplysninger på platformen og gælder for din brug af platformen.
Vigtig meddelelse til amatør atleter. Du er ansvarlig for at sikre, at din deltagelse på Platformen ikke påvirker din kvalifikation som amatør atlet. Kontakt venligst din amatørs atletiske forening for de regler, der gælder for dig. NIKE er ikke ansvarlig for eller ansvarlig for din brug af platformen, hvilket resulterer i din ineligibility som amatør atlet.