Hjem Alle kategorier Norliving Rabatkode og 20% Rabat

Norliving Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Norliving blev sidst opdateret den . Gå til norliving.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 8

Norliving almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Norliving gratis forsendelse?

  Norliving leverer gratis for ordrer over 1.500 kr. For ordrer under 1.500 kr. er forsendelsesomkostningerne dog 51 kr. og varen må ikke veje mere end 10 kg. Senge, sovesofaer og sofaer leveres af butikkens møbellogistikpartner, og levering til kantstenen er gratis.

 • Hvordan skal jeg betale i Norliving?

  Hos Norliving kan du betale på følgende måde: Visa/Dankort, MasterCard, JCB, Visa Electron, Dankort, Visa, MobilePay, Maestro, Resource Number Bank. Hvis du køber som en offentlig virksomhed, kan du også bruge EAN-fakturaer.

 • Sælger Norliving gavekort?

  Ja, Norliving tilbyder gavekort, og værdien af gavekortene er mellem 100-1000 DKK. Med gavekortet kan du give gavekortet til en person, du holder af, og lade dem bruge det i butikken. Du vil modtage en e-mail med en fin PDF-fil, der kan udskrives, og som viser gavekortkoden og beløbet.

 • Har Norliving en salgsafdeling?

  Ja, Norliving har en sektion med tilbud, der viser en række nedsatte varer. For eksempel kostede Adam Bar Stool oprindeligt 999,00 DKK, men koster nu kun 699,00 DKK, hvilket betyder en rabat på 30 %. Du kan selvfølgelig også se, at butikken har andre nedsatte varer.

 • Hvordan bruger jeg min Norliving Rabatkode online?

  For at bruge Norliving Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på norliving.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Norliving Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Norliving Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på norliving.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Norliving forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Norliving?

  Ja. Nogle gode varer fra Norliving kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Norliving undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på norliving.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Norliving rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Norliving?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Norliving ønsker at give flere Norliving rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Norliving for dig at få besparelser på norliving.dk.