Hjem Alle kategorier ODC mad Rabatkoder

ODC mad Rabatkoder Februar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for ODC mad blev sidst opdateret den . Gå til odc-mad.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 4
  • Rabatkoder 0
  • Kampagner 4

Vælg en ODC mad rabatkode her på siden

Vi arbejder sammen med gode mennesker, som ligesom os vil have den rene mad, de gode oplevelser og samtidig have det sjovt. Og de gør vores dage smag meget bedre.
Vi har kendt nogle af vores venner og arbejdet sammen med dem i mange år - andre vi lige har mødt, og alt er forelsket. Hvis du vil møde dine venner, skal du holde øje med vores begivenheder og projekter. Der er gode ting i puljen.
Vi kan virkelig godt lide økologisk kød. Men for os er det faktisk mere vigtigt, at kødet har rejst så kort som muligt, og dyret har levet så frit som muligt i det åbne.
Vi arbejder sammen med vores ven og økologisk slagter Karsten fra Slagtergården i Holbæk. Han er på fornavn med alle hans leverandører, og han har arbejdet med flere af dem i mere end 25 år.
Sammen med Karsten har vi valgt de mange forskellige kødstykker og sorter, du finder på vores hylder. Vi har bevidst gået for at give dig både de sikre vindere, som altid bliver spist op - og dem der vinder med bekendtskab.
Selvom vi har gjort vores bedste, har vi muligvis overset det særlige stykke, du spiser hver første torsdag i måneden - eller har hørt så meget om det. Lad os vide, og vi går på arbejdstøj.