Hjem Alle kategorier Packyard Rabatkode og 40% Rabat

Packyard Rabatkode og 40% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Packyard blev sidst opdateret den . Gå til packyard.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 8

Packyard almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvad får man til at tilmelde hos Packyard?

  Man får 10 % på første ordre ved at tilmelde hos Packyard. Man får 1-2 e-mails fra Packyard i løbet af hele uge, med alle slags nye informationer, rabatter eller om nye produkter. man bliver opdateret ved nye tendenser ved at registrer hos Packyard.

 • Hvordan kan man betale hos Packyard?

  Man kan betale hos Packyard med ShopPay, Dankort, VISA, Visa Electron, Mobilepay, MasterCard, Google pay, Apple pay, Mobilepay eller PayPal. Beløbbet bliver reserveret med det samme ordre er bekræftet, og bliver trukket fra konto, når varen bliver sendt fra lager.

 • Hvornår får jeg min vare leveret fra Packyard?

  Packyard tilbyder levering i 26 lande i Europa. Varen bliver leveret i Danmark inden for 1-3 Hverdag, og 1-7 hverdag i andre lande efter bestilling. Packyard sender pakker i forskellige leveringsformer, f.eks. GLS Pakkeshop eller hjemmelevering og Postnord hjemmelevering eller udleverisgssted. Levering med GLS er gratis på alle ordre.

 • Kan man købe gavekort hos Packyard?

  Der er mulighed til at købe Gavekort fra Packyard´s hjemmeside. Gavekortet er gyldig i 5 års periode. Hvis man kan ikke bruge de hele beløbbet på kortet, kan man bruge resten af værdig inden for et års til efter gavekort er udløbet.

 • Hvordan bruger jeg min Packyard Rabatkode online?

  Packyard Rabatkode kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Packyard Kupon og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Packyard Rabatkupon, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Packyard ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Packyard?

  Ja. Packyard tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Packyard rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på packyard.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Packyard for at få nogle fordele på packyard.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Packyard?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Packyard. Bare rolig: Registrer dig først til Packyard e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Packyard ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Packyard i din e-mail-adresse på packyard.dk.