PartyVikings Rabatkode og 50% Rabat Juni 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for PartyVikings blev sidst opdateret den 07 Juni,2023. Gå til partyvikings.dk for flere rabatter og kampagner.

PartyVikings er forpligtet til at levere premium-varer til overkommelige priser. Med 5-stjernede anmeldelser er deres produkter og kundeorienteret service meget anerkendt. Brug følgende bekræftede PartyVikings Rabatkode og tilbud for at få store besparelser på op til 50% rabat. Det er det rigtige tidspunkt at shoppe og gemme, så bare tilføj dine yndlingsartikler i kurven nu, og få maksimale besparelser med eksklusiv PartyVikings Rabatkoder i Juni 2023.

Mere
 • Alle (7)
 • Rabatkoder (2)
 • Kampagner (5)
 • Gratis fragt (1)

PartyVikings almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvorfor skal jeg tilmelde mig nyhedsbrevet fra PartyVikings?

  Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra PartyVikings kan du deltage i en gavekortskonkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort på 1.000 kr., som giver dig mulighed for at vælge de festartikler og andre produkter, du ønsker på deres hjemmeside. Derudover kan du få eksklusive tilbud eller nyheder om alle de produkter, de sælger, direkte i din indbakke.
 • Hvilke betalingsmetoder accepteres af PartyVikings?

  PartyVikings understøtter betaling via mobile enheder med MobilePay og PayPal, hvorigennem du kan bruge Dankort, Visa og Mastercard, og du kan også betale via EAN-faktura. For dit designer ølpongbord eller ølpongpokal trækker de købsbeløbet fra som depositum.
 • Har PartyVikings prismatch?

  Ja. Hvis du finder et produkt et andet sted, som er billigere end det produkt, du har købt i webshoppen PartyVikings, matcher de prisen inden for 30 dage.i Du skal være opmærksom på, at prisen på produktet ikke må være betinget af medlemskab eller abonnement, og at produktet ikke må have et åbent tilbud, et begrænset antal tilbud eller et tilbud i kø. Du skal også indsende dokumentation for produktets pris, webshoppen eller butikken og datoen for den gældende pris.
 • Kan jeg få gratis levering hos PartyVikings?

  Ja. Hvis du bruger mere end 499 kr. på hjemmesiden PartyVikings, kan du automatisk spare på forsendelsesomkostningerne på leveringssiden. Produkter, du bestiller inden kl. 17.00 på en hverdag, bliver sendt samme dag, og du kan få leveret til pakkeshops, virksomheder og privatpersoner, det er helt op til dig. De leverer din ordre via GLS, som sender både en sms og en e-mail, når din pakke er leveret.
 • Hvordan bruger jeg min PartyVikings Rabatkode online?

  For at anvende din PartyVikings Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor partyvikings.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på partyvikings.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget PartyVikings Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!
 • Er der salgshændelser på PartyVikings?

  Ja. PartyVikings leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af PartyVikings blive leveret i en begrænset periode på partyvikings.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for PartyVikings.
 • Er der rabat på min første ordre på PartyVikings?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for PartyVikings gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på PartyVikings. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra PartyVikings for dig på partyvikings.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

Måske er du interesseret