Hjem Alle kategorier PetDK Rabatkode og 20% Rabat

PetDK Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for PetDK blev sidst opdateret den . Gå til petdk.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

PetDK almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder PetDK gavekort?

  Ja. PetDK har oprettet flere gavekortmuligheder som f.eks. 50, 100, 150 kr. osv. Deres gavekort sendes via e-mail, så du kan udfylde din egen e-mailadresse eller modtagerens e-mailadresse. Når du udfylder din egen e-mailadresse, kan du sende gavekortet videre til dine kære for at glæde dem. Når du udfylder modtagerens e-mailadresse, sendes gavekortet direkte til din elskede.

 • Tilbyder PetDK gratis fragt?

  Ja. PetDK giver kunder, der køber produkter på deres websted for mere end 499, automatisk gratis forsendelse, og de opdeler ikke ordrer i flere pakker. Hvis din ordre er tung, bør du dog vælge en privat eller forretningsadresse. De sædvanlige 1-3 arbejdsdage for dit produkt. De leverer gratis til din pakkeshop via GLS, og til private og erhvervsmæssige adresser bruger de også GLS.

 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder PetDK?

  PetDK tilbyder dig på deres hjemmeside betalingsmetoderne Visa, VisaDK, Visa Debit, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, Viabill, Mobilepay, og du kan vælge den betalingsmetode, der passer bedst til din personlige situation. Du kan vælge den betalingsmetode, der passer bedst til dine personlige forhold, for at købe foder, vådfoder og andre produkter, som de sælger.

 • Tilbyder PetDK rabatter?

  Ja. Når produkterne udløber, er PetDK nødt til at smide dem ud, fordi de ikke længere må sælge dem i deres butikker, selv om mange af dem faktisk kan bruges efter deres forventede dato. For at undgå spild giver de dig derfor mulighed for at købe produkterne til en meget lav pris, inden de udløber. Som f.eks. tørrede gulerødder og andre foderstoffer. Du kan vælge de produkter, der passer til dine individuelle behov, og du kan spare penge på dem.

 • Hvordan bruger jeg min PetDK Rabatkode online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit PetDK Rabatkoder: Log ind eller registrer en konto på petdk.dk. Denne proces på petdk.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din PetDK indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din PetDK Kampagnekode. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på PetDK?

  Ja. PetDK tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives PetDK rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på petdk.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af PetDK for at få nogle fordele på petdk.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på PetDK?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for PetDK gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på PetDK. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra PetDK for dig på petdk.dk.