Playstation Store Rabatkode og 65% Rabat Oktober 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Playstation Store blev sidst opdateret den 08 Oktober,2022. Gå til store.playstation.com for flere rabatter og kampagner.

Leder du efter rabatkoder og kuponer til Oktober 2022? Bedstrabatkoder.dk opdaterer Playstation Store Rabatkoder hver dag for at hjælpe dig med at spare op til 65% på din ordre. Kontroller alle Playstation Store Rabatkode og tilbud nedenfor, og anvend en, når du bestiller hos Playstation Store. Vær sikker på at du altid køber vidunderlige varer fra Playstation Store til den laveste pris, hvis du drager fordel af den specielle Playstation Store Kampagnekode, der er tilgængelig på denne side.

Mere
 • Alle 6
 • Kampagner 6

Playstation Store almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Playstation Store?

  Playstation Store tilbyder forskellige betalingsmetoder for forskellige lande/regioner. I Danmark er de tilgængelige betalingsmetoder debet-/kreditkort (MasterCard og Visa) og MobilePay, og hvis du tilføjer en betalingsmetode til dit køb på deres websted, vil betalingsoplysningerne blive gemt på din konto.
 • Hvad er tilbagebetalingspolitikken hos Playstation Store?

  Hvis du har betalt for forudbestilt indhold i Playstation Store, men ombestemmer dig, kan du anmode om tilbagebetaling. Du kan få refunderet forudbestilt indhold, så længe anmodningen er fremsat inden udgivelsesdatoen eller inden for 14 dage efter købet (forudsat at indholdet endnu ikke er begyndt at blive downloadet eller streamet). Bemærk, at hvis du allerede er begyndt at downloade hovedparten af din ordre, kan du ikke anmode om refusion.
 • Tilbyder Playstation Store en garanti?

  Ja. Efter købet af Playstation Store kan du som bruger være berettiget til de relevante garantiservices, der leveres af deres autoriserede serviceværksteder med garantibeviset, der er inkluderet i produktemballagen, en gyldig faktura eller andet gyldigt bevis som angivet i de relevante bestemmelser. For computere og spilkonsoller er garantien normalt 2 år for hovedenheden (undtagen batteriet) og 1 år for den trådløse controller.
 • Hvordan bruger jeg min Playstation Store Rabatkode online?

  For at bruge Playstation Store Rabatkode skal du først sætte varerne i Playstation Store indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på store.playstation.com, kan du finde et felt med navnet "Playstation Store Rabatkoder" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Playstation Store Kampagnekode skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Playstation Store -kassesiden, skal du huske at klikke på den!
 • Er der salgshændelser på Playstation Store?

  Ja. På det rigtige websted for Playstation Store kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Playstation Store, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Playstation Store. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Playstation Store undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Playstation Store er dog altid kortvarige hos store.playstation.com.
 • Er der rabat på min første ordre på Playstation Store?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Playstation Store. Bare rolig: Registrer dig først til Playstation Store e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Playstation Store ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Playstation Store i din e-mail-adresse på store.playstation.com.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

 • Manostiles

  30%kode til Manostiles Danish Design gælder alt til baby, børn, bolig og accessories

  Gyldig indtil 24-04-23 Alle Manostiles Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • One2Move

  Spar 10% med denne One2move rabatkode

  Gyldig indtil 22-10-22 Alle One2Move Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Compukit

  Få 5% rabatkode hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet

  Gyldig indtil 05-04-23 Alle Compukit Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • 21Diamonds

  Fri fragt ved køb for over 500 kr

  Gyldig indtil 30-04-23 Alle 21Diamonds Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Insjo

  Insjö rabatkode giver dig 50% rabat på alle accessories ved køb af en bagINbag

  Gyldig indtil 15-04-23 Alle Insjo Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Fashionhero

  TILBUD: med op til 70% rabat på udvalgte produkter

  Gyldig indtil 20-04-23 Alle Fashionhero Kuponer
  Vis Kode
  KODE

Måske er du interesseret