Hjem Alle kategorier Proshop Rabatkode og tilbud

Proshop Rabatkode og tilbud Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Proshop blev sidst opdateret den . Gå til proshop.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 49

Proshop almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Proshop ?

  Alle kreditkort købt på forskellige Proshop behandles via PayPal. Betaling med kreditkort på hjemmesiden er 100% sikker! Alle kreditkorttransaktioner er 128-bit Secure Socket Layers krypteret og sikret med 3D-sikkerhed for det ekstra forsikringslag. De bevarer eller har ikke adgang til kreditkortoplysninger. Du kan bruge nogen af ​​dem, mens du betaler for produktet.

 • Klager Proshop indstillinger?

  I det nye køb på Proshop har forbrugeren altid to måneder til at reagere, efter at en mangel eller mangel på en vare er blevet opdaget. Klager inden for 2 måneder anses således for at være inden for en rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven. Klager kan indgives senere end to måneder og stadig være inden for en rimelig tid, men det må antages at være en af ​​sjældenhederne.

 • Har Proshop produktet garanti?

  På Proshop Garanti er en særlig aftale indgået mellem køber og sælger. Hvis kunden og sælgeren er enige om, at der skal være to års garanti på en vare, kan kunden klage over alle typer mangler i denne periode. I dette tilfælde er det sælgerens ansvar at bevise, at fejlen skyldes misligholdelse fra kundens side. Garanti er ikke kundens lovbestemte ret.

 • Hvordan bruger jeg min Proshop Rabatkoder online?

  For at bruge Proshop Rabatkoder skal du først sætte varerne i Proshop indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på proshop.dk, kan du finde et felt med navnet "Proshop Tilbud" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Proshop Rabatter skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Proshop -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Proshop?

  Ja. Proshop leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Proshop blive leveret i en begrænset periode på proshop.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Proshop.

 • Er der rabat på min første ordre på Proshop?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Proshop ønsker at give flere Proshop rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Proshop for dig at få besparelser på proshop.dk.

Vælg en Proshop rabatkode her på siden

Vi bruger eksterne virksomheder til blandt andet at bistå den tekniske drift af hjemmesiden og udføre målrettet markedsføring, herunder retargeting, evaluering af købsprocesser og forbedringer af hjemmesiden. Nogle af disse eksterne virksomheder er uafhængige datakontrollere for de data, der sendes videre til dem. Grundlaget for denne oplysning er henholdsvis en afvejning af interesser. Proshop ApS 'interesser og brugerens interesser. Det betyder, at personoplysninger ikke afsløres, hvis kundens interesser overstiger Proshop ApS '. Derudover har Proshop ApS indgået aftaler om overførsel af data til eksterne virksomheder med henblik på at opfylde kontrakten. Det kan for eksempel være PostNord.
Andre eksterne virksomheder er dataprocessorer underlagt vores instruktioner. De behandler data på vegne af os, og Proshop ApS er derfor ansvarlig for at sikre, at dataprocessorer ikke bruger data, som de modtager fra os for andet end at opfylde aftalen indgået med os. Alle vores dataprocessorer har indgået skriftlige databehandlingsaftaler med os, som indeholder retningslinjer for, hvad de kan og må ikke bruge de overførte data til.