Queenandkids Rabatkode og 50% Rabat Oktober 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Queenandkids blev sidst opdateret den 08 Oktober,2022. Gå til queenandkids.dk for flere rabatter og kampagner.

Queenandkids er forpligtet til at levere premium-varer til overkommelige priser. Med 5-stjernede anmeldelser er deres produkter og kundeorienteret service meget anerkendt. Brug følgende bekræftede Queenandkids Rabatkode og tilbud for at få store besparelser på op til 50% rabat. Det er det rigtige tidspunkt at shoppe og gemme, så bare tilføj dine yndlingsartikler i kurven nu, og få maksimale besparelser med eksklusiv Queenandkids Rabatkoder i Oktober 2022.

Mere
 • Alle 9
 • Kampagner 9
 • Gratis fragt 1

Queenandkids almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Queenandkids gratis fragt?

  Ja. Queenandkids tilbyder gratis levering for ordrer over 499 DKK, uanset størrelsen af ordren, og de bruger GLS til levering, som normalt tager 1-3 arbejdsdage (hvis en vare er udsolgt, får du besked pr. e-mail eller telefon så hurtigt som muligt). De leverer kun din ordre gratis til pakkeshoppen, og hvis du ønsker levering til en privatadresse, skal du betale et ekstra gebyr.
 • Giver Queenandkids mulighed for gratis afhentning?

  Ja. Hvis du vælger at klikke og afhente, kan du hente din pakke i en fysisk butik fra Queenandkids. Det nummer, du indtastede på tidspunktet for din bestilling, vil blive kontaktet via SMS. Pengene bliver opkrævet, så snart din ordre er klar. Hvis din ordre ikke er afhentet inden for 14 dage, vil ordren blive annulleret, og de vil opkræve et administrationsgebyr på 19 DKK.
 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder Queenandkids?

  Du kan betale med Mobilepay og følgende kreditkort på betalingssiden på webshoppen Queenandkids: Dankort, VISA/Dankort og Mastercard.Du kan vælge den type kreditkort, som du finder passende, eller gennemføre din bestilling med Mobilepay, som også beskytter din betaling med et sikkert betalingssystem.
 • Tilbyder Queenandkids rabatter?

  Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Queenandkids, vil du blive belønnet med en rabat på 10%, som du kan anvende på dit næste køb af forskellige jakker, shorts og andre produkter, som de sælger i deres online shop. Du kan også blive deres VIP-kunde og altid få prioritet til at blive informeret om de seneste nyheder om alle de produkter, de sælger, og om de kampagner, de lancerer.
 • Hvordan bruger jeg min Queenandkids Rabatkode online?

  For at anvende din Queenandkids Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor queenandkids.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på queenandkids.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Queenandkids Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!
 • Er der salgshændelser på Queenandkids?

  Ja. Queenandkids leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Queenandkids blive leveret i en begrænset periode på queenandkids.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Queenandkids.
 • Er der rabat på min første ordre på Queenandkids?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Queenandkids gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Queenandkids. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Queenandkids for dig på queenandkids.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

Måske er du interesseret