Queenandkids Rabatkode og 15% Rabat April 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for Queenandkids blev sidst opdateret den 29 Marts,2023. Gå til queenandkids.dk for flere rabatter og kampagner.

Queenandkids er forpligtet til at levere premium-varer til overkommelige priser. Med 5-stjernede anmeldelser er deres produkter og kundeorienteret service meget anerkendt. Brug følgende bekræftede Queenandkids Rabatkode og tilbud for at få store besparelser på op til 15% rabat. Det er det rigtige tidspunkt at shoppe og gemme, så bare tilføj dine yndlingsartikler i kurven nu, og få maksimale besparelser med eksklusiv Queenandkids Rabatkoder i April 2023.

Mere
 • Alle (5)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (4)

Queenandkids almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Queenandkids gratis fragt?

  Ja. Queenandkids tilbyder gratis levering for ordrer over 499 DKK, uanset størrelsen af ordren, og de bruger GLS til levering, som normalt tager 1-3 arbejdsdage (hvis en vare er udsolgt, får du besked pr. e-mail eller telefon så hurtigt som muligt). De leverer kun din ordre gratis til pakkeshoppen, og hvis du ønsker levering til en privatadresse, skal du betale et ekstra gebyr.
 • Giver Queenandkids mulighed for gratis afhentning?

  Ja. Hvis du vælger at klikke og afhente, kan du hente din pakke i en fysisk butik fra Queenandkids. Det nummer, du indtastede på tidspunktet for din bestilling, vil blive kontaktet via SMS. Pengene bliver opkrævet, så snart din ordre er klar. Hvis din ordre ikke er afhentet inden for 14 dage, vil ordren blive annulleret, og de vil opkræve et administrationsgebyr på 19 DKK.
 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder Queenandkids?

  Du kan betale med Mobilepay og følgende kreditkort på betalingssiden på webshoppen Queenandkids: Dankort, VISA/Dankort og Mastercard.Du kan vælge den type kreditkort, som du finder passende, eller gennemføre din bestilling med Mobilepay, som også beskytter din betaling med et sikkert betalingssystem.
 • Tilbyder Queenandkids rabatter?

  Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Queenandkids, vil du blive belønnet med en rabat på 10%, som du kan anvende på dit næste køb af forskellige jakker, shorts og andre produkter, som de sælger i deres online shop. Du kan også blive deres VIP-kunde og altid få prioritet til at blive informeret om de seneste nyheder om alle de produkter, de sælger, og om de kampagner, de lancerer.
 • Hvordan bruger jeg min Queenandkids Rabatkode online?

  Queenandkids Rabatkode kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Queenandkids Rabatkoder og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Queenandkids Kampagnekode, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Queenandkids ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.
 • Er der salgshændelser på Queenandkids?

  Ja. Nogle gode varer fra Queenandkids kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Queenandkids rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Queenandkids på queenandkids.dk.
 • Er der rabat på min første ordre på Queenandkids?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om Queenandkids ja. Mens du handler på Queenandkids, tilbydes der muligvis rabatkoder Queenandkids til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved Queenandkids gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på queenandkids.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

 • Wistore

  10% besparelse På Summerbird SØlv PÅskeÆg

  Gyldig indtil 10-04-23 Alle Wistore Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Skisport

  Ps. Du Kan Gemmee Op Til 60%

  Gyldig indtil 14-04-23 Alle Skisport Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Billigvvs

  Modtage tilsendt rabatter på mailen og måske en billigvvs Tilbud

  Gyldig indtil 15-04-23 Alle Billigvvs Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Nemlig.Com

  Gratis fragt på alle ordrer

  Gyldig indtil 24-07-23 Alle Nemlig.Com Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Interflora

  Modtage 10% Rabatkoder i rabat med vores unikke interflora kode

  Gyldig indtil 12-04-23 Alle Interflora Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Junkyard

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en 10% junkyard rabatkode til første bestilling

  Gyldig indtil 25-04-23 Alle Junkyard Kuponer
  Vis Kode
  KODE

Måske er du interesseret