Hjem Alle kategorier Ren Leg Rabatkode

Ren Leg Rabatkode August 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Ren Leg blev sidst opdateret den . Gå til renleg.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 17
  • Rabatkoder 0
  • Kampagner 17

Vælg en Ren Leg rabatkode her på siden

Vi har et bredt udvalg af trælegetøj . Træ har en lækker struktur, renhed og holdbarhed og er samtidig også indbydende at have stående fremme – selv i stuen, hvor dit barn jo ofte er. Vi har også lagt vægt på produkter, som stimulerer barnets leg, fantasi og motorik, da alt for meget legetøj i dag "overtager" legen, og gør barnet til en passiv tilskuer til sin egen leg. Børn skal se et utal af muligheder i et enkelt stykke legetøj, og det skal være op til børnene at skabe eventyret og bruge fantasien. Det skal være børnene, der sætter scenen – ikke legetøjet.
Tøj og uldtøj er nøje udvalgt og produceret af naturmaterialer, økologisk dyrket bomuld, ubehandlet uld og farverne er udelukkende økologiske.
Generelt har alle vores produkter en lang levetid, og kan bruges mange år frem og ligefrem gå i arv fra generation til generation netop pga. det tidløse design, den gode kvalitet og holdbarheden.
Vi håber, at du og dit barn bliver rigtig glad for udvalget her hos Ren Leg, hvor udvalget af gode, sunde produkter hele tiden vil blive større. Så hold øje med shoppen, eller tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du besked, når der er nyheder, tilbud, eller andre spændende informationer.
Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller særlige ønsker, så send os en mail på [email protected] - vi sidder her for dig, og vil gøre alt for at hjælpe!