Hjem Alle kategorier Room21 Rabatkode og tilbud

Room21 Rabatkode og tilbud September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Room21 blev sidst opdateret den . Gå til room21.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 3
 • Kampagner 6

Room21 almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Har Room21 en returpolitik?

  Fra Room21 er du ikke tilfreds med en eller flere varer. Du kan sende det tilbage til dem og blive krediteret minus returtilsendelse, som du er ansvarlig til. Hvis du ønsker det, kan de tilbyde et tiludbetalt returlabel, du kan bruge. Hvis du selv ønsker at betale til en returliste, anbefaler de, pa du bruger en sporbar tilsendelsesmulighed og gemmer din kvittering. Du er ansvarlig til, at din returtilsendelse ankommer til dem i fuld stand uden skade. Vær dertil ekstra tilsigtig og tilsigtig med, pa varerne er atkket godt, så de ikke beskadiges under transporten. Mærk atkken med bogstavet VEND TILBAGE. Alle returneringer sendes til deres centrallager.

 • Hvordan fremsætter man en klage fra Room21?

  Fra Room21 kan du kontakte dem til pa oprette en klage. Du skal vedhæfte fotos af fejlen samt dit ordrenummer. Når du handler hos dem som tilbruger, har du ret til at indgive en klage i 24 måneder.hvis din klage er inden til en rimelig tid, kan de enten bytte den eller måske returnere den. Hvis du klager inden til (2) måneder efter fejlen er fundet, vil klagen altid være rettidig. I tilfælde af en klage skal du stadig kontakte dem.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Room21?

  Room21 accepterer betaling med Visum / Dankort og Mastercard. Hvis du vælger kortbetaling, vil du blive linket til betalingssiden, når du har bekræftet din ordre i det tredje trin i kassen. Indtast kortnummeret, kortets gyldighedsperiode og kortets CVC-kode. CVC-koden er de sidste tre cifre i underskriftsfeltet på bagsiden af ​​kortet.Transmission sker med sikker SSL-kryptering. Dette betyder, pa ingen uautoriseret person kan se dine kortoplysninger. Der opkræves intet gebyr til betaling af dem.

 • Hvordan bruger jeg min Room21 Rabatkoder online?

  For at bruge Room21 Rabatkoder skal du først sætte varerne i Room21 indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på room21.dk, kan du finde et felt med navnet "Room21 Tilbud" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Room21 Rabatter skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Room21 -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Room21?

  Ja. På det rigtige websted for Room21 kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Room21, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Room21. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Room21 undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Room21 er dog altid kortvarige hos room21.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Room21?

  Selvfølgelig kan du! Room21 meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Room21 også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Room21 rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Room21 rabatkode her på siden

ROOM21.dk samarbejder med mange af Europas ledende designvaremærker og møbelfremstillere. Køb lamper, havemøbler, sengetøj, sofaer, radioapparater, hylder, glas, tæpper og meget meget mere direkte på nettet. Sortimentet hos os på ROOM21.dk udvikles hele tiden og vores mål er at skabe en bred vifte af indretningsprodukter, både designklassikere og nyt design. Hos os finder du varemærker som Kartell, String, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design m.fl. ROOM21.dk kan tilbyde over 100 varemærker med et bredt udvalg af indretning til hjemmet, både kvalitetsmøbler og indretningsdetaljer.

Hvis du har ønskemål eller synspunkter om vores sortiment er du velkommen til at kontakte os. ROOM21.dk tilbyder personlig service med veluddannet kundeservice. Du kan kontakte os via mail, telefon eller hvorfor ikke på chatten? Room21 - perfekt til alle slags gaver! Room21 tilbyder det meste til dig som leder efter gaver til familie og venner. Hos os finder du noget til alle.
Room21.dk er en del af Royal Design Group AB hvor også RoyalDesign.dk indgår. Her finder du masser af møbler og design til indretning. Sammen er vi størst på nettet i indretning til hjemmet.