Hjem Alle kategorier Salinas Slik Rabatkode og 20% Rabat

Salinas Slik Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Salinas Slik blev sidst opdateret den . Gå til salinasslik.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

Salinas Slik almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Salinas Slik gratis fragt?

  Ja. Hos Salinas Slik kan du få gratis levering ved køb for 295 DKK. For køb under dette beløb koster levering af pakken 36 DKK. Den forventede leveringstid er 1-2 arbejdsdage fra datoen for ordrebekræftelsen. Forsendelser leveres normalt med GLS til et afhentningssted efter eget valg.

 • Hvilke betalingsmidler kan jeg bruge hos Salinas Slik?

  Salinas Slik giver dig betalingsmetoder til Dankort, Visa-Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron, Maestro og JCB kort til at betale for de forskellige sukkerfri slik, pandekager og andre produkter de sælger. Du kan vælge en betalingsmetode, som de understøtter, til dine foretrukne sukkerfri slik, mandelbrød og andre produkter ud fra din personlige situation.

 • Kan jeg selv hente min pakke hos Salinas Slik?

  Ja. Salinas Slik giver dig mulighed for at bestille afhentning direkte fra deres kontor i Amaliegade, når din pakke er klar til afhentning, vil du modtage en e-mail, og ordren kan normalt afhentes inden for 24 timer. Du skal blot vælge afhentningsmuligheden, når du køber de slik og andre produkter, du ønsker, og du kan afhente dit mandelbrød og andre produkter på et passende tidspunkt, når du har modtaget besked.

 • Har Salinas Slik noget, der er egnet til at give?

  Ja. Salinas Slik har taget hensyn til gavekundernes behov og designet overraskelseskasser, så du kan belønne dig selv og dine kære med samvittighed og lækre snacks. Hver måned ændrer de indholdet af kassen til et nyt tema. Fælles for dem er, at de altid garanterer, at indholdet altid vil være mere end 500 kr. værd. Dette giver dig og dine kære en anderledes overraskelse hver måned.

 • Hvordan bruger jeg min Salinas Slik Rabatkode online?

  For at bruge Salinas Slik Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på salinasslik.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Salinas Slik Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Salinas Slik Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på salinasslik.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Salinas Slik forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Salinas Slik?

  Ja. På det rigtige websted for Salinas Slik kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Salinas Slik, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Salinas Slik. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Salinas Slik undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Salinas Slik er dog altid kortvarige hos salinasslik.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Salinas Slik?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Salinas Slik gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Salinas Slik. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Salinas Slik for dig på salinasslik.dk.