Hjem Alle kategorier Saxo Rabatkode og rabat

Saxo Rabatkode og rabat Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Saxo blev sidst opdateret den . Gå til saxo.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 26
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 26

Saxo almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Saxo Rabatkoder online?

  For at anvende din Saxo Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor saxo.com kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på saxo.com, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Saxo Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Saxo?

  Ja. Nogle gode varer fra Saxo kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Saxo undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på saxo.com. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Saxo rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Saxo?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Saxo gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Saxo. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Saxo for dig på saxo.com.

Vælg en Saxo rabatkode her på siden

Saxo Premium er et medlemskab, der passer til alle de forskellige måder, vi læser bøger i dag. Det er Danmarks eneste medlemskab, der kombinerer gode rabatter på fysiske bøger på Saxo.com med ubegrænset adgang til over 30.000 e-bøger og lydbøger. Som Premium-medlem kan du frit lytte til lydbøger, når du har travlt med hverdagsspørgsmål, frit læser e-bøger på rejsen uden at skulle betale for ekstra overvægt og spare penge, hvis du vil have en fysisk bog hjem til bogreol eller give en gave bog. Premium medlemmer får altid de leverede bøger gratis.