Hjem Alle kategorier Selfietime Rabatkode og 80% Rabat

Selfietime Rabatkode og 80% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Selfietime blev sidst opdateret den . Gå til selfietime.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

Selfietime almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Er der en rabat ved første ordre hos Selfietime?

  Jep! Når du køber fotolamper, bordlamper og andre produkter på hjemmesiden Selfietime for første gang, kan du få 10 % rabat. Dette er et særligt tilbud, og hvis du er ny kunde og køber deres produkter på deres hjemmeside for første gang, er du den heldige modtager af denne rabat. Denne rabat kan bruges ved dit første køb af LED-lys, fotolys og alle andre produkter på deres websted.

 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder Selfietime?

  Du kan betale Selfietime via Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB for de forskellige fotolamper, LED-lamper og andre produkter, som de sælger. De trækker først betalingen fra din konto, når varen er blevet sendt, og alle beløb er i danske kroner (medmindre du har valgt en anden valuta).

 • Tilbyder Selfietime gratis fragt?

  Ja. Hvis du har købt en af lamperne og andre produkter på webstedet Selfietime, er du berettiget til gratis levering. Hvis de modtager din ordre inden kl. 15.00 samme dag, vil din ordre blive afsendt samme dag, men dette gælder kun på hverdage. De behandler din ordre så hurtigt som muligt, så du kan modtage de ønskede produkter inden for kort tid, så de leverer normalt inden for 1-2 dage.

 • Hvordan bruger jeg min Selfietime Rabatkode online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Selfietime Rabatkoder: Log ind eller registrer en konto på selfietime.dk. Denne proces på selfietime.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Selfietime indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Selfietime Kampagnekode. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Selfietime?

  Ja. Nogle gode varer fra Selfietime kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Selfietime undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på selfietime.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Selfietime rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Selfietime?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Selfietime. Bare rolig: Registrer dig først til Selfietime e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Selfietime ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Selfietime i din e-mail-adresse på selfietime.dk.