Hjem Alle kategorier Sephora Rabatkode

Sephora Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Sephora blev sidst opdateret den . Gå til sephora.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 36
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 35

Sephora almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan finder jeg Sephora butik?

  Sephora butiksfinder, og gå til butikens online-side, og gå derefter til butikswebstedet, og vælg derefter hvilket produkt du vil vælge, så får du en masse muligheder som makeup-produkt, hudprodukt og kropsmassageprodukt; du kan også finde fødselsdag og hårprodukt, så i deres butik vil du se og få en masse arbejde, du har brug for, de har et stort antal produkter til dig.

 • Skal jeg tilmelde mig e-mails på Sephora?

  Du får også eksklusive invitationer til tidlig adgang til det seneste Sephora-salgEn registreret bruger kan:Sporing af ordrer og aktivitet på platformenSkriv anmeldelser af produkter og butikker, stille spørgsmål om produkter;Bestil uden stressRediger præferencer for abonnement I Danmark har Sephora 8 butikker. Hvis du vil finde en butik, dens adresse, åbningstider og kontaktoplysninger, og du kan købe deres produkt fra en af ​​disse.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Sephora ?

  Sephora behandles gennem andre førende betalingsportaludbydere. Den transaktion, der er mest sikret, så de brugte denne type betalingsmetode, hvor master-kortet visakort kinara. Hvor visa og masterkort er den mest sikre, der bruges til overførslen, er de mest kendte betalingsmetoder. De vil også råde dig til at bruge denne type betalingsmetode til overførsel eller betaling fra dem.

 • Hvad er Sephorareturpolitik?

  Hvis du ikke er tilfreds med Sephora -køb, kan du hurtigt returnere dit produkt inden for 30 dage, gyldigt fra den dag, du modtager din vare. Pak det eller de produkter, der skal udskiftes: Sørg for at vælge en passende emballage (helst originalen), så varen ikke beskadiges under transporten. Vedhæft retursedlen til pakken. (Download din returliste her) Lever pakken til nærmeste posthus, og husk ALTID at vælge at sende med levering. De afhenter ikke pakker i pakkeforretninger osv.

Vælg en Sephora rabatkode her på siden

Sephora tilbyder sine kunder et unikt koncept, der udelukkende er beregnet til skønhedsprodukter og tilbyder det mest varierede udvalg af mærker. Sortimentet spænder fra de mest klassiske til de mest originale og fra de mest sjældne til de mest velrenommerede produkter. Derudover vil i vores butikker få en række tjenester, der placerer dig lige i hjertet af produkterne. Få vejledning i at sætte makeup eller få en række gratis hudpleje tips. På Sephora oplever du en ny tilgang til skønhed. Alsidige og varierede, kreative og raffinerede, veludviklede og højkvalitetsstandarder - Sephoras produkter er designet til at imødekomme skønhedsbehovene og give en nem adgang til skønhedsprodukter i spidsen for udvikling!