Hjem Alle kategorier Smyks Rabatkode og 50% Rabat

Smyks Rabatkode og 50% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Smyks blev sidst opdateret den . Gå til smyks.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

Smyks almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Smyks gavekort?

  Ja. Når du giver en gave, hvorfor så ikke give et gavekort fra Smyks, som garanterer, at du ikke kan gå galt i byen? Med dette gavekort kan modtageren vælge, hvad han/hun ønsker blandt deres udvalg af over 15.000 perle- og smykkeprodukter. Du kan enten vælge et fast beløb, f.eks. 250, 300 og 600 kr. eller du kan selv indtaste det beløb, du ønsker.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Smyks?

  Du kan bruge betalingskort (Dankort, American Express, Visa, MasterCard, JCB, Dicover og Diners Club), ViaBill, MobilePay og PayPal til at betale til Smyks. Der er forskel på Dankort og andre kreditkort på betalingssiden, så det er vigtigt, at du kender og vælger den korrekte korttype, før du indtaster dit kortnummer, ellers mislykkes transaktionen.

 • Tilbyder Smyks en rabat?

  Ja, Smyks tilbyder dig to typer rabatter, nemlig en rabat på flere køb, der gælder for de valgte produkter, og en samlet mængderabat baseret på, hvor meget du har købt i alt. Den samlede mængderabat vil automatisk blive tilbudt som en procentvis rabat for køb over et bestemt beløb. Hvis du f.eks. køber for mere end 1000 DKK, får du 10 % rabat. Du kan få begge rabatter, men den første rabat gælder kun for onlinebutikken.

 • Hvad er fragtpolitikken hos Smyks?

  De forsendelsesomkostninger, du skal betale i Smyks, beregnes på baggrund af den samlede vægt af dine varer samt den forsendelsesmetode og det forsendelsessted, du vælger. Dog er den nuværende minimumsforsendelsespris inden for Danmark på 16 kr. I nogle tilfælde kan det tage op til 5 arbejdsdage (eller endog 12 arbejdsdage) fra afsendelsesdatoen at levere varen.

 • Hvordan bruger jeg min Smyks Rabatkode online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Smyks Rabatkoder: Log ind eller registrer en konto på smyks.dk. Denne proces på smyks.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Smyks indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Smyks Kampagnekode. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Smyks?

  Ja. Nogle gode varer fra Smyks kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Smyks undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på smyks.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Smyks rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Smyks?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Smyks gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Smyks. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Smyks for dig på smyks.dk.