Hjem Alle kategorier Spashop Rabatkode

Spashop Rabatkode Februar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Spashop blev sidst opdateret den . Gå til spashop.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 21
  • Rabatkoder 2
  • Kampagner 19

Vælg en Spashop rabatkode her på siden

Sommeren er på, og det betyder at solcreme skal findes. En af de ting, der kan være svært at finde er en god ansigtscreme. Huden i

Fragt & Levering
Hvis du på hverdage bestiller inden kl. 12.00, vil din ordre blive afsendt samme dag med GLS til levering i nærmeste pakkeshop.
Har du specielle ønsker med hensyn til pakkeshop, så skriv navn + adresse nederst på din bestilling.
Det er muligt at få pakket ind som gave hvis du giver os besked.

Reklamationsret
Hvis varen ødelagt eller har varen en fejl, kan du sende en klage til [email protected] Klager vedrørende fejl ved varen skal ske inden for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt. Efter to år fra modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
Priser
Alle priser er inkl. 25 %. Moms Priser er gældende inden for Danmarks grænser og altså ikke Grønland og Færøerne.
Vores registrering af oplysninger
Spashop.dk registrerer dit navn og din adresse samt faktura i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke og slettes automatisk fra vores database, hvis du ikke har handlet i shoppen i en periode på 24 måneder. Ved betaling med Dankort og kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres. Hvis du er i tvivl, så send en mail på [email protected] eller ring på tlf. 28 72 05 09.