Hjem Alle kategorier Sportamore Rabatkode og tilbud

Sportamore Rabatkode og tilbud Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Sportamore blev sidst opdateret den . Gå til sportamore.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 13
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 11

Sportamore almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Sportamore Rabatkoder online?

  For at anvende din Sportamore Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor sportamore.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på sportamore.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Sportamore Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Sportamore?

  Ja. Nogle gode varer fra Sportamore kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Sportamore rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Sportamore på sportamore.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Sportamore?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Sportamore gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Sportamore. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Sportamore for dig på sportamore.dk.

Vælg en Sportamore rabatkode her på siden

I forbindelse med din ordre accepterer du, at vi opbevarer og bruger dine oplysninger i vores firma for at gennemføre og levere de tjenester, du kan forvente af os. Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med dataloven. Sportamore AB (Org. Nr. 556788-8614) er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Sportamores kundedatabase indeholder personlige oplysninger som navn, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og IP-adresse. Formålet med Sportamore at indsamle dine personlige oplysninger er til følgende formål:
en. Kunne købe fra Sportamore
b. Aktivér konkret markedsføring via email, tekstbeskeder og andre kanaler baseret på dine tidligere køb og brug af Sportmores kanaler.
Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med dataloven. Sportamore AB (Org. Nr. 556788-8614) er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Vi opbevarer kun dine personlige data så længe som nødvendigt, og derefter slette dem. Hvis oplysninger er ufuldstændige, fejlagtige eller irrelevante, har du ret til at få disse rettet eller slettet. Du har også ret til at søge erstatning, hvis behandlingen af ​​dine personoplysninger ikke har overholdt gældende lovgivning.
Du kan anmode om en udskrift af hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig.