Hjem Alle kategorier Sportamore Rabatkode

Sportamore Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Sportamore blev sidst opdateret den . Gå til sportamore.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 27
  • Rabatkoder 1
  • Kampagner 26

Vælg en Sportamore rabatkode her på siden

I forbindelse med din ordre accepterer du, at vi opbevarer og bruger dine oplysninger i vores firma for at gennemføre og levere de tjenester, du kan forvente af os. Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med dataloven. Sportamore AB (Org. Nr. 556788-8614) er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Sportamores kundedatabase indeholder personlige oplysninger som navn, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og IP-adresse. Formålet med Sportamore at indsamle dine personlige oplysninger er til følgende formål:
en. Kunne købe fra Sportamore
b. Aktivér konkret markedsføring via email, tekstbeskeder og andre kanaler baseret på dine tidligere køb og brug af Sportmores kanaler.
Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med dataloven. Sportamore AB (Org. Nr. 556788-8614) er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Vi opbevarer kun dine personlige data så længe som nødvendigt, og derefter slette dem. Hvis oplysninger er ufuldstændige, fejlagtige eller irrelevante, har du ret til at få disse rettet eller slettet. Du har også ret til at søge erstatning, hvis behandlingen af ​​dine personoplysninger ikke har overholdt gældende lovgivning.
Du kan anmode om en udskrift af hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig.