Hjem Alle kategorier Sportamore Rabatkode og tilbud

Sportamore Rabatkode og tilbud September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Sportamore blev sidst opdateret den . Gå til sportamore.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 23
 • Rabatkoder 3
 • Kampagner 20

Sportamore almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Sportamore Rabatkoder online?

  For at bruge Sportamore Rabatkoder skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på sportamore.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Sportamore Rabatter" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Sportamore Tilbud skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på sportamore.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Sportamore forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Sportamore?

  Ja. På det rigtige websted for Sportamore kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Sportamore, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Sportamore. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Sportamore undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Sportamore er dog altid kortvarige hos sportamore.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Sportamore?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Sportamore gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Sportamore. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Sportamore for dig på sportamore.dk.

Vælg en Sportamore rabatkode her på siden

I forbindelse med din ordre accepterer du, at vi opbevarer og bruger dine oplysninger i vores firma for at gennemføre og levere de tjenester, du kan forvente af os. Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med dataloven. Sportamore AB (Org. Nr. 556788-8614) er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Sportamores kundedatabase indeholder personlige oplysninger som navn, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og IP-adresse. Formålet med Sportamore at indsamle dine personlige oplysninger er til følgende formål:
en. Kunne købe fra Sportamore
b. Aktivér konkret markedsføring via email, tekstbeskeder og andre kanaler baseret på dine tidligere køb og brug af Sportmores kanaler.
Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med dataloven. Sportamore AB (Org. Nr. 556788-8614) er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Vi opbevarer kun dine personlige data så længe som nødvendigt, og derefter slette dem. Hvis oplysninger er ufuldstændige, fejlagtige eller irrelevante, har du ret til at få disse rettet eller slettet. Du har også ret til at søge erstatning, hvis behandlingen af ​​dine personoplysninger ikke har overholdt gældende lovgivning.
Du kan anmode om en udskrift af hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig.