Hjem Alle kategorier Sunweb Rabatkode

Sunweb Rabatkode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Sunweb blev sidst opdateret den . Gå til sunweb.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 30
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 29

Sunweb almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Har Sunweb en klagemulighed?

  Hvis du har en klage over din ferie med Sunweb, skal du først kontakte Sunweb-guiden på din bestemmelsessted. Tjek dine rejsedokumenter til deres kontaktoplysninger. Hvis du ikke er tilfreds med din bolig på nogen måde, skal du ud over at kontakte din guide også rapportere dette straks til receptionen på din bolig. Hvis din bestemmelsessted ikke har en guide, bedes du kontakte deres kundeserviceteam til på kommunikere din klage.

 • Har Sunweb en app?

  Ja, med deres app kan du tjekke din reservation og hurtigt få oplysninger om din rejse. Du kan se din rejse, når du logger ind med dit Sunweb-brugernavn og din adgangskode, som du modtog, da du bestilte din rejse. Du har adgang til dine kommende ture og tidligere ture.Deres app giver dig: Oversigt over din reservation ét sted.Oplysninger om din rejse inden du rejser. Mulighed til at kontrollere vejret på din destination. Mulighed til at se billeder af dit hotel. Mulighed til pa besøge pistekortet både før og under din skiferie.

 • Har Sunweb en tilbagetrækningsmulighed?

  Tilbuddet fra Sunweb rejsearrangøren er ikke bindende og kan tilbagekaldes, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er tilladt til trække i tilbindelse med. at rette fejl i beregningen af ​​rejsebeløbet eller andre fejl, der er opstået. Tilbagetrækningen skal udføres hurtigst muligt, men senest 8 (rejser til Euroat og Middelhavslandene) og 16 (rejser til andre destinationer) kontortid efter godkendelse og oplysninger om årsagerne. I dette tilfælde har den rejsende ret til fuld refusion af alle betalte beløb.

 • Hvortil Sunweb kompensere til alle rejser?

  Sunweb af deres kerneværdier er, til de ønsker til tilbedre de sociale, økonomiske og klimatiske tilhold, der påvirker deres rejser fra start til slut. Dertil er din rejse CO 2 neutral, når du rejser med dem. Det betyder, at når du køber din tur fra dem, beregner de CO 2 -emissionerne til din ferie og støtter projekter, der reducerer emissionerne med den tilsvarende mængde CO2. de gør dette til alle ture, der er reserveret hos gruppen. De projekter, de støtter, er uafhængigt certificeret i henhold til internationale standarder. De gør dette til pa sikre, at mængden af ​​CO 2, som de kompenserer med, også svarer til det beløb, din rejse udsender.

 • Hvordan bruger jeg min Sunweb Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Sunweb Tilbud: Log ind eller registrer en konto på sunweb.dk. Denne proces på sunweb.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Sunweb indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Sunweb Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Sunweb?

  Ja. På det rigtige websted for Sunweb kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Sunweb, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Sunweb. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Sunweb undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Sunweb er dog altid kortvarige hos sunweb.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Sunweb?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Sunweb. Bare rolig: Registrer dig først til Sunweb e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Sunweb ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Sunweb i din e-mail-adresse på sunweb.dk.

Vælg en Sunweb rabatkode her på siden

Når du rejser med os, får du:
Dansk guidetjeneste 24 timer i døgnet, på de fleste destinationer
Frihed til at vælge den ønskede rejselængde
Transport til / fra hotellet er inkluderet i prisen
Meget ferie til dit feriebudget
Altid et stort udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller
Vores historie strækker sig tilbage i mere end 25 år på det tidspunkt, da hollandskeren Joost Romeijn grundlagde Sundio Group International. Han startede med at arrangere ungdomsrejse til sine medstuderende fra sin sovesal, og siden da har virksomheden været i konstant vækst. I dag er vi ansvarlige for at mere end 1.m. Rejsende årligt bliver gode og lykkelige hjem med masser af dejlige ferieminner. Sunweb er etableret i en række europæiske lande og har siden 2010 vokset til at være blandt Danmarks største rejsearrangører, og i 2016 blev vi de stolte hovedsponsorer for det populære cykelhold Team Sunweb.