Hjem Alle kategorier Sunweb Rabatkode

Sunweb Rabatkode September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Sunweb blev sidst opdateret den . Gå til sunweb.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 12
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 11

Sunweb almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Har Sunweb en klagemulighed?

  Hvis du har en klage over din ferie med Sunweb, skal du først kontakte Sunweb-guiden på din bestemmelsessted. Tjek dine rejsedokumenter til deres kontaktoplysninger. Hvis du ikke er tilfreds med din bolig på nogen måde, skal du ud over at kontakte din guide også rapportere dette straks til receptionen på din bolig. Hvis din bestemmelsessted ikke har en guide, bedes du kontakte deres kundeserviceteam til på kommunikere din klage.

 • Har Sunweb en app?

  Ja, med deres app kan du tjekke din reservation og hurtigt få oplysninger om din rejse. Du kan se din rejse, når du logger ind med dit Sunweb-brugernavn og din adgangskode, som du modtog, da du bestilte din rejse. Du har adgang til dine kommende ture og tidligere ture.Deres app giver dig: Oversigt over din reservation ét sted.Oplysninger om din rejse inden du rejser. Mulighed til at kontrollere vejret på din destination. Mulighed til at se billeder af dit hotel. Mulighed til pa besøge pistekortet både før og under din skiferie.

 • Har Sunweb en tilbagetrækningsmulighed?

  Tilbuddet fra Sunweb rejsearrangøren er ikke bindende og kan tilbagekaldes, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er tilladt til trække i tilbindelse med. at rette fejl i beregningen af ​​rejsebeløbet eller andre fejl, der er opstået. Tilbagetrækningen skal udføres hurtigst muligt, men senest 8 (rejser til Euroat og Middelhavslandene) og 16 (rejser til andre destinationer) kontortid efter godkendelse og oplysninger om årsagerne. I dette tilfælde har den rejsende ret til fuld refusion af alle betalte beløb.

 • Hvortil Sunweb kompensere til alle rejser?

  Sunweb af deres kerneværdier er, til de ønsker til tilbedre de sociale, økonomiske og klimatiske tilhold, der påvirker deres rejser fra start til slut. Dertil er din rejse CO 2 neutral, når du rejser med dem. Det betyder, at når du køber din tur fra dem, beregner de CO 2 -emissionerne til din ferie og støtter projekter, der reducerer emissionerne med den tilsvarende mængde CO2. de gør dette til alle ture, der er reserveret hos gruppen. De projekter, de støtter, er uafhængigt certificeret i henhold til internationale standarder. De gør dette til pa sikre, at mængden af ​​CO 2, som de kompenserer med, også svarer til det beløb, din rejse udsender.

 • Hvordan bruger jeg min Sunweb Rabatkoder online?

  For at anvende din Sunweb Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor sunweb.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på sunweb.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Sunweb Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Sunweb?

  Ja. Sunweb leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Sunweb blive leveret i en begrænset periode på sunweb.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Sunweb.

 • Er der rabat på min første ordre på Sunweb?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Sunweb. Bare rolig: Registrer dig først til Sunweb e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Sunweb ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Sunweb i din e-mail-adresse på sunweb.dk.

Vælg en Sunweb rabatkode her på siden

Når du rejser med os, får du:
Dansk guidetjeneste 24 timer i døgnet, på de fleste destinationer
Frihed til at vælge den ønskede rejselængde
Transport til / fra hotellet er inkluderet i prisen
Meget ferie til dit feriebudget
Altid et stort udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller
Vores historie strækker sig tilbage i mere end 25 år på det tidspunkt, da hollandskeren Joost Romeijn grundlagde Sundio Group International. Han startede med at arrangere ungdomsrejse til sine medstuderende fra sin sovesal, og siden da har virksomheden været i konstant vækst. I dag er vi ansvarlige for at mere end 1.m. Rejsende årligt bliver gode og lykkelige hjem med masser af dejlige ferieminner. Sunweb er etableret i en række europæiske lande og har siden 2010 vokset til at være blandt Danmarks største rejsearrangører, og i 2016 blev vi de stolte hovedsponsorer for det populære cykelhold Team Sunweb.