Hjem Alle kategorier Superdry Rabatkoder og tilbud

Superdry Rabatkoder og tilbud September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Superdry blev sidst opdateret den . Gå til superdry.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 33
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 31

Superdry almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Superdry Rabatkoder online?

  For at bruge Superdry Rabatkoder skal du først sætte varerne i Superdry indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på superdry.dk, kan du finde et felt med navnet "Superdry Tilbud" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Superdry Rabatter skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Superdry -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Superdry?

  Ja. Nogle gode varer fra Superdry kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Superdry rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Superdry på superdry.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Superdry?

  Selvfølgelig kan du! Superdry meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Superdry også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Superdry rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Superdry rabatkode her på siden

Vi opbevarer dine oplysninger i følgende perioder:
Web: Hvis du opretter en konto på et af vores Superdry hjemmesider, gemmer vi dine personlige data på hjemmesiden i tre år efter din sidste ordre. Hvis du køber som gæst uden at oprette en konto, gemmer vi dine personlige oplysninger på webstedets database i 90 dage. Data relateret til hver af dine ordrer opbevares i syv år.
E-kvitteringer: Hvis du tilmelder dig for modtagelse af e-kvitteringer i en Superdry butik, gemmer vi dine personlige data i syv år.
Konkurrencer, kampagner: Hvis du deltager i en konkurrence eller kampagne, sletter vi dine personlige data, så snart vi har afsluttet konkurrencen eller kampagnen.
Kundeservice: Hvis du kontakter vores kundeservicemedarbejdere, lagrer vi dine personlige data i syv år.