Hjem Alle kategorier Superdry Rabatkoder og tilbud

Superdry Rabatkoder og tilbud Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Superdry blev sidst opdateret den . Gå til superdry.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 30
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 28

Superdry almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Superdry Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Superdry Tilbud: Log ind eller registrer en konto på superdry.dk. Denne proces på superdry.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Superdry indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Superdry Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Superdry?

  Ja. På det rigtige websted for Superdry kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Superdry, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Superdry. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Superdry undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Superdry er dog altid kortvarige hos superdry.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Superdry?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Superdry. Bare rolig: Registrer dig først til Superdry e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Superdry ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Superdry i din e-mail-adresse på superdry.dk.

Vælg en Superdry rabatkode her på siden

Vi opbevarer dine oplysninger i følgende perioder:
Web: Hvis du opretter en konto på et af vores Superdry hjemmesider, gemmer vi dine personlige data på hjemmesiden i tre år efter din sidste ordre. Hvis du køber som gæst uden at oprette en konto, gemmer vi dine personlige oplysninger på webstedets database i 90 dage. Data relateret til hver af dine ordrer opbevares i syv år.
E-kvitteringer: Hvis du tilmelder dig for modtagelse af e-kvitteringer i en Superdry butik, gemmer vi dine personlige data i syv år.
Konkurrencer, kampagner: Hvis du deltager i en konkurrence eller kampagne, sletter vi dine personlige data, så snart vi har afsluttet konkurrencen eller kampagnen.
Kundeservice: Hvis du kontakter vores kundeservicemedarbejdere, lagrer vi dine personlige data i syv år.