Hjem Alle kategorier Swiss Clinic Rabatkoder

Swiss Clinic Rabatkoder Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Swiss Clinic blev sidst opdateret den . Gå til swissclinic.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 13
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 12

Swiss Clinic almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Swiss Clinic Rabatkoder online?

  Swiss Clinic Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Swiss Clinic Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Swiss Clinic Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Swiss Clinic ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Swiss Clinic?

  Ja. Nogle gode varer fra Swiss Clinic kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Swiss Clinic undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på swissclinic.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Swiss Clinic rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Swiss Clinic?

  Selvfølgelig kan du! Swiss Clinic meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Swiss Clinic også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Swiss Clinic rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Swiss Clinic rabatkode her på siden

Vi accepterer Dankort, Visa, MasterCard, American Express og JCB. Swiss Clinic Danmark ApS samarbejder med DIBS for at tilbyde dig som kunde den bedst mulige sikkerhed i forbindelse med kortbetalinger. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra swissclinic.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Dibs er den største leverandør af elektroniske betalinger i Nordeuropa. Samtlige kortbetalingstransaktioner behandles i Dibs eksterne system. Dibs kontrollerer alle dine kortoplysninger og benytter en teknologi, der identificerer dig som kortindehaver uden at dele disse oplysninger med os. Dibs opfylder PCI-DSS-standarden. Når du benytter Nets med 3D Secure bærer din bank, i de fleste tilfælde, den økonomiske risiko i tilfælde af kortmisbrug. Kortnummer og dine personlige oplysninger er beskyttet af Nets og videregives ikke til tredjepart. Swiss Clinic har ikke adgang til eller mulighed for at gemme disse oplysninger. Mere information om Dibs findes her: http://www.dibs.dk/om-dibs