Hjem Alle kategorier Tailorstore Rabatkode

Tailorstore Rabatkode Juli 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Tailor Store blev sidst opdateret den . Gå til tailorstore.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 16
  • Rabatkoder 9
  • Kampagner 7

Vælg en Tailor Store rabatkode her på siden

Vi lever i en verden med begrænsede ressourcer, og derfor skal vi blive bedre til at passe på miljøet. Som virksomhedsejere, ikke mindst inden for beklædningsindustrien, har man et stort ansvar for at sikre, at den verden, vi efterlader os, har det bedre.
Tailor Store er fremtidens skrædderi. Med det mener vi, at vi ønsker at tilbyde vores kunder en moderne teknologi, så de på bekvem vis kan designe og købe tøj, der passer perfekt, hvilket øger selvtilliden og ens velvære.
Men fremtidens skrædderi betyder mere end det. Vi stræber efter at drive en virksomhed, der tager hensyn til miljø og samfund på en ansvarlig måde. Vi gør dette med reelle, målbare og konkrete handlinger, da vi tror mere på handling end smukke ord og grønne mærker på emballagen.
Når du handler tøj hos os, har du altid en ren samvittighed. Du ved nemlig, at:
Vi er 100% CO2- neutrale. Med hjælp fra uafhængige parter beregner vi hvert år vores emissioner og kompenserer herfor ved at plante træer i Sri Lanka, der er virksomhedens andet hjemland.