Hjem Alle kategorier The Meat Club Rabatkode og 60% Rabat

The Meat Club Rabatkode og 60% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for The Meat Club blev sidst opdateret den . Gå til themeatclub.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

The Meat Club almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer The Meat Club?

  Hos The Meat Club kan du betale med en række forskellige betalingskort samt med Apple Pay, Mobilpay, Anyday og Viabill. Tilgængelige betalingskort omfatter Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og Visa.Når du bruger Viabill, bør du først læse vilkårene og betingelserne på deres websted.

 • Hvad er fragtpolitikken hos The Meat Club?

  Hos The Meat Club vil din ordre blive leveret af deres partner Xpressen mellem kl. 8.00 og 18.00. For hver enkelt ordre er forsendelsesomkostningerne 100 DKK, hvoraf 25 DKK er inkluderet i emballage. Hvis du afgiver din bestilling inden kl. 10.00 tirsdag og torsdag, kan du modtage din bestilling den næste leveringsdag, så længe varerne er på lager.

 • Tilbyder The Meat Club gavekort?

  Ja. Du har mulighed for at sende den lækreste mad til dine kære med et gavekort fra The Meat Club. Standardbeløbet på deres gavekort er 100 DKK, hvilket betyder, at hvis du ønsker et højere beløb, skal du blot ændre antallet af købte gavekort. Hvis du ønsker at tilføje ekstra tekst til dit gavekort, skal du skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller.

 • Hvordan bruger jeg min The Meat Club Rabatkode online?

  The Meat Club Rabatkode kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din The Meat Club Rabatkoder og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det The Meat Club Kampagnekode, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din The Meat Club ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på The Meat Club?

  Ja. The Meat Club tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives The Meat Club rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på themeatclub.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af The Meat Club for at få nogle fordele på themeatclub.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på The Meat Club?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på The Meat Club. Bare rolig: Registrer dig først til The Meat Club e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på The Meat Club ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på The Meat Club i din e-mail-adresse på themeatclub.dk.