Hjem Alle kategorier Thermex Rabatkode og 20% Rabat

Thermex Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Thermex blev sidst opdateret den . Gå til thermex.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 4
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 4

Thermex almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Thermex Rabatkode online?

  For at bruge Thermex Rabatkode skal du først sætte varerne i Thermex indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på thermex.dk, kan du finde et felt med navnet "Thermex Rabatkoder" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Thermex Kampagnekode skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Thermex -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Thermex?

  Ja. Nogle gode varer fra Thermex kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Thermex undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på thermex.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Thermex rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Thermex?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Thermex ønsker at give flere Thermex rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Thermex for dig at få besparelser på thermex.dk.