Hjem Alle Butikker Til Birkenstock

Til Birkenstock Rabatkode og 15% Rabat April 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for Til Birkenstock blev sidst opdateret den 29 Marts,2023. Gå til birkenstock.com for flere rabatter og kampagner.

Leder du efter rabatkoder og kuponer til April 2023? Bedstrabatkoder.dk opdaterer Til Birkenstock Rabatkoder hver dag for at hjælpe dig med at spare op til 15% på din ordre. Kontroller alle Til Birkenstock Rabatkode og tilbud nedenfor, og anvend en, når du bestiller hos Til Birkenstock. Vær sikker på at du altid køber vidunderlige varer fra Til Birkenstock til den laveste pris, hvis du drager fordel af den specielle Til Birkenstock Kampagnekode, der er tilgængelig på denne side.

Mere
 • Alle (5)
 • Kampagner (5)
 • Gratis fragt (1)
 • DKK70 Rabat

  Tilmeld dig Til Birkenstock nyhedsbrevet få 70 DKK Velkomstgavekort

  Gyldig indtil 24-11-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Site bredt

  Gratis retur inden for 30 dage

  Gyldig indtil 30-06-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  ABONNER PÅ NEWSLETTER, OG FÅ DKK 70 TIL DIT INDKØB

  Gyldig indtil 30-05-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Gratis fragt

  Gratis fragt på køb over 900 DKK

  Gyldig indtil 16-03-24
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Fra DKK350

  Damer enkeltrem-sandaler fra 350 DKK

  Gyldig indtil 16-05-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Tag MIT KONTO REGISTRER ELLER KUNDEKONTI til kun 70kr hos Til Birkenstock

  Gyldig indtil 25-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Få Ønskeliste fra 70kr hos Til Birkenstock

  Gyldig indtil 23-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Nyd Glemt adgangskode fra 70kr hos Til Birkenstock

  Gyldig indtil 23-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Nyd ACCESSORIES alle accessories og tilbehør fra 70kr hos Til Birkenstock

  Gyldig indtil 22-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Nyd Find butik fra 70kr hos Til Birkenstock

  Gyldig indtil 22-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Rabat

  Tag PLATEAU-SANDALER TIL KVINDER Ekstravagante og komfortable billigt til 70kr hos Til Birkenstock

  Gyldig indtil 21-03-23
  Vis Rabat
  TILBUD

Til Birkenstock almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvorfor skal jeg tilmelde mig nyhedsbrevet fra Til Birkenstock?

  Ønsker du at få rabat? Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet fra Til Birkenstock og låse op for 70 kr. i rabat, hvilket betyder at du kan spare 70 kr. på deres sandaler, mocassins og andre produkter næste gang du køber dem i webshoppen, og det betyder også at du vil være den første til at modtage de seneste nyheder om deres udsalg.
 • Hvilke betalingsformer tilbyder Til Birkenstock?

  Du kan betale for dine køb i onlinebutikken Til Birkenstock via en række betalingsmetoder: PayPal, kreditkort, ApplePay (som giver dig mulighed for at foretage sikre køb på internettet ved hjælp af din Apple-enhed). De tilbyder også en fakturabestillingstjeneste med en positiv kreditvurdering via deres partner Klarna, hvilket betyder, at du kun skal betale, når du har modtaget varen.
 • Tilbyder Til Birkenstock gratis levering?

  Ja. Til Birkenstock tilbyder ikke kun en unik shoppingoplevelse i deres online shop, men sørger også for, at din ordre bliver sendt komfortabelt og hurtigt. Når dit køb på hjemmesiden overstiger 900 DKK, dækker de dine forsendelsesomkostninger og leverer din ordre gratis via PostNord. I samarbejde med PostNord sender de normalt din ordre inden for 2 til 5 arbejdsdage efter, at du har afgivet den.
 • Kan mit produkt blive repareret hos Til Birkenstock?

  Ja. I mange tilfælde er det i princippet muligt at reparere dit produkt. Prisen afhænger dog af varen, størrelsen, materialet og håndværket. Derfor beder Til Birkenstock dig først om at sende en e-mail med nogle billeder af artiklen og skaden til deres reparationsservice. Derefter vil de gerne fortælle dig, om reparationen er mulig, hvor meget den vil koste, og hvordan opfølgningsprocessen vil være, men du skal betale for reparationen på forhånd.
 • Hvordan bruger jeg min Til Birkenstock Rabatkode online?

  For at bruge Til Birkenstock Rabatkode skal du først sætte varerne i Til Birkenstock indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på birkenstock.com, kan du finde et felt med navnet "Til Birkenstock Rabatkoder" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Til Birkenstock Kampagnekode skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Til Birkenstock -kassesiden, skal du huske at klikke på den!
 • Er der salgshændelser på Til Birkenstock?

  Ja. På det rigtige websted for Til Birkenstock kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Til Birkenstock, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Til Birkenstock. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Til Birkenstock undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Til Birkenstock er dog altid kortvarige hos birkenstock.com.
 • Er der rabat på min første ordre på Til Birkenstock?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Til Birkenstock. Bare rolig: Registrer dig først til Til Birkenstock e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Til Birkenstock ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Til Birkenstock i din e-mail-adresse på birkenstock.com.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

Måske er du interesseret