Hjem Alle kategorier Tirendo Rabatkode

Tirendo Rabatkode Januar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Tirendo blev sidst opdateret den . Gå til tirendo.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 50
  • Rabatkoder 1
  • Kampagner 49

Vælg en Tirendo rabatkode her på siden

I den følgende meddelelse vil vi informere dig om vores indsamling af personoplysninger i forbindelse med brugen af ​​vores hjemmeside. Personlige data er data, der kan bruges til at identificere dig som en person, f.eks. navn, adresse, e-mail-adresser, brugeradfærd.
Den ansvarlige part i henhold til artikel 4, stk. 7, i EU's generelle databeskyttelsesforordning er Tirendo Holding GmbH, Pappelallee 78/79, 10437 Berlin, Tyskland, telefon: +45 (0) 89884201, email: [email protected], hjemmeside: www .tirendo.dk (se vores kolofon). Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på [email protected] eller via vores postadresse adresseret til "Databeskyttelsesrådgiver".
Som udgangspunkt er det muligt at bruge vores hjemmeside uden at behandle personlige data. For de teknisk overførte (personrelaterede) data fra dig til os, vær opmærksom på nedenstående forklaringer. I tilfælde af at vi bruger eksterne tjenesteudbydere eller ønsker at bruge dine data til reklameformål i forbindelse med bestemte funktioner, vil vi henlede opmærksomheden på de enkelte procedurer i nedenstående tekst. Endelig nævner vi også de etablerede kriterier for varigheden af ​​datalagringen.