Hjem Alle kategorier Trendtorvet Rabatkode

Trendtorvet Rabatkode September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Trendtorvet blev sidst opdateret den . Gå til trendtorvet.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 7
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 6

Trendtorvet almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Trendtorvet gratis forsendelse?

  I Trendtorvet er forsendelsesomkostningerne for pakker med Postdanmark for vægtlevering 29 DKK. Men hvis du køber for 500 kr. eller mere, tilbyder butikken gratis forsendelse med en leveringstid på 1-3 hverdage. Og fragtprisen for pakker sendt med Postdanmark er 49 kr. uanset vægt.

 • Hvordan skal jeg betale i Trendtorvet?

  Hos Trendtorvet kan du bestille varer online og betale for dem ved hjælp af: bankoverførsel (varerne sendes først, når butikken modtager pengene), kreditkort (Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, Maestro, Visa e og JCB). Du kan naturligvis også betale via ViaBill.

 • Tilbyder Trendtorvet gratis gaveindpakning?

  Trendtorvet tilbyder gratis gaveindpakning på alle ordrer. Butikken ved, at du nogle gange ønsker at købe noget til en anden person eller ønsker at modtage varen i en god emballage. Butikken har tænkt på alle disse ting for dig og er mere end villig til at pakke den gratis for dig, inden den sendes af sted.

 • Hvad siger folk om Trendtorvet?

  Faktisk har tidligere kunder rost Trendtorvet i høje toner. Du kan finde anmeldelser på Trendtorvet, og du vil finde mange positive anmeldelser. Folk siger f.eks.: "Butikken leverer hurtigt. Når du bestilte på hjemmesiden, sendte butikken varen med det samme." Ja, det gjorde butikken.

 • Hvordan bruger jeg min Trendtorvet Rabatkode online?

  For at bruge Trendtorvet Rabatkode skal du først sætte varerne i Trendtorvet indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på trendtorvet.dk, kan du finde et felt med navnet "Trendtorvet Rabatkoder" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Trendtorvet Kampagnekode skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Trendtorvet -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Trendtorvet?

  Ja. Trendtorvet leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Trendtorvet blive leveret i en begrænset periode på trendtorvet.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Trendtorvet.

 • Er der rabat på min første ordre på Trendtorvet?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om Trendtorvet ja. Mens du handler på Trendtorvet, tilbydes der muligvis rabatkoder Trendtorvet til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved Trendtorvet gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på trendtorvet.dk.