Hjem Alle kategorier TzTape Rabatkode og tilbud

TzTape Rabatkode og tilbud December 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for TzTape blev sidst opdateret den . Gå til tztape.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 4
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 4

TzTape almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvad er TzTape's returpolitik?

  Hos TzTape udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dato, hvor du modtager varen, så du skal give butikken besked om, at du ønsker at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen. Du skal gøre det klart for butikken, at du ønsker at returnere varen, så du skal angive dette i din besked.

 • Hvordan skal jeg betale i TzTape?

  Hos TzTape kan du betale med følgende betalingskort: Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, eDankort.De data, du sender til butikken i forbindelse med køb, der er betalt med betalingskort, er krypteret, så du kan betale trygt og sikkert.

 • Hvordan skal jeg betale i TzTape?

  I TzTape gælder de mangelfulde regler i købeloven for køb af varer. Når du handler her, har du 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du kan give et tilbud om kompensation, men klagen skal være rimelig og ikke skyldes en skade, der er forårsaget af din fejl.

 • Har TzTape en salgsafdeling?

  Ja, hos TzTape kan du finde mange gode tilbud på produkter som Kompatible etiketter til Brother DK11204 (10). På dette produkt kan du spare 20 %, hvilket svarer til 2 pakker gratis Brother-etiketter. Den kostede oprindeligt 480,00 DKK og koster nu 384,00 DKK.

 • Hvordan bruger jeg min TzTape Rabatkode online?

  For at bruge TzTape Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på tztape.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "TzTape Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit TzTape Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på tztape.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som TzTape forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på TzTape?

  Ja. TzTape leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af TzTape blive leveret i en begrænset periode på tztape.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for TzTape.

 • Er der rabat på min første ordre på TzTape?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at TzTape ønsker at give flere TzTape rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for TzTape for dig at få besparelser på tztape.dk.