Hjem Alle kategorier Vestiaire Collective Rabatkode

Vestiaire Collective Rabatkode Oktober 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Vestiaire Collective blev sidst opdateret den . Gå til us.vestiairecollective.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 5
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 5

Vestiaire Collective almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Vestiaire Collective?

  Vestiaire Collective Betyder, hvormed en betaling foretages, såsom kontanter, check eller kreditkort - den hyppighed, hvormed et beløb betales, såsom månedligt, kvartalsvis eller årligt. Så du kan betale med kreditkort som f.eks. Master card visakort split og PayPal. Dette er de kilder, du kan bruge, mens du køber produkter. så er du velkommen til at købe et produkt fra os.

 • Har Vestiaire Collectivestudenterrabat?

  Ja. Med en Vestiaire Collective studenterrabat kan du få mindst 10% rabat på dit køb! Optag og kontroller din studerendes status, når du afgiver din ordre. Dette rabatbeløb kan stige fra tid til anden med tidsbegrænsede tilbud. De holder øje med og opdaterer deres side med alle de igangværende kampagner. Bare bestil og få rabat.

 • Hvad er Vestiaire Collective returpolitik?

  Hvis du har modtaget en vare fra Vestiaire Collective, og det ikke er, hvad du forventede, eller hvis du har ændret mening, kan du returnere varen til salg gratis i op til 72 timer efter modtagelsen. Du modtager alt provenuet fra videresalget. Hvis du modtager en vare fra en professionel sælger, der ikke er som forventet, eller hvis du har ændret mening, kan du. Vælg at genopføre varen gratis hos Vestiaire Kollektiv i op til 72 timer efter modtagelse returnere den til os inden for 14 dage for fuld refusion.

 • Hvordan sporer jeg minVestiaire Collectivepakke?

  Hvis du har afgivet en ordre på Vestiaire Collective med godkendelse, betyder det, at deres kvalitetskontrolteam personligt godkender varen, før den sendes til dig. Du modtager varen inden for 2-7 dage efter, at sælgeren har sendt den via kurer. Dit kvalitetskontrolteam vil derefter inspicere din vare og sende den inden for 2-4 dage efter modtagelse. Hvis deres eksperter bemærker en defekt eller finder ud af, at dine ting er anderledes, vil de kontakte dig.

 • Hvordan bruger jeg min Vestiaire Collective Rabatkode online?

  For at bruge Vestiaire Collective Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på us.vestiairecollective.com, kan du let bemærke et felt, der siger "Vestiaire Collective Rabatkupon" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Vestiaire Collective Kupon skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på us.vestiairecollective.com -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Vestiaire Collective forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Vestiaire Collective?

  Ja. Nogle gode varer fra Vestiaire Collective kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Vestiaire Collective undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på us.vestiairecollective.com. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Vestiaire Collective rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Vestiaire Collective?

  Selvfølgelig kan du! Vestiaire Collective meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Vestiaire Collective også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Vestiaire Collective rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.