Hjem Alle kategorier Viaplay Rabatkode

Viaplay Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Viaplay blev sidst opdateret den . Gå til viaplay.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 36
  • Rabatkoder 4
  • Kampagner 32

Vælg en Viaplay rabatkode her på siden

Viaplay AB er en del af det internationale medieselskab, Modern Times Group, (MTG AB) og er en international underholdningskoncern, som strækker sig over seks kontinenter og omfatter Tv-kanaler, indholdsproduktion, online tjenester, radiokanaler, flerkanalsnetværk (MCN) og esport.
Med Forhøret føjer Viaplay endnu et vigtigt kort til rækken af stærke danske Originals og store internationale serier, der tilsammen skal præsentere Viaplays seere for det bedste udbud indenfor serieverdenen. For ud over, at man i Originalserien har samlet eliten af danske skuespillere, bliver Forhøret også både visuelt og dramatisk en udfordrende og intens tour de force.
Nordic Entertainment Group har påbegyndt produktionen af Viaplay originalserien Cold Courage, hvor både finske og internationale topnavne som Pihla Viitala, John Simm og Jakob Eklund medvirker. Serien er baseret på Pekka Hiltunens prisbelønnede kriminalroman, og optagelserne finder sted henover foråret og sommeren i flere europæiske lande.
Optagelserne til Viaplays finske originalproduktion Cold Courage begynder i dag. Rollelisten har høj standard, og udover de finske stjerner indeholder den også velkendte internationale navne.