Hjem Alle kategorier Wish Kampagnekode

Wish Kampagnekode Juli 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Wish blev sidst opdateret den . Gå til wish.com for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 8
  • Rabatkoder 1
  • Kampagner 7

Vælg en Wish rabatkode her på siden

Vi driver flere markedspladser, herunder Wish, som giver købmænd mulighed for at liste varer og brugere til at finde og købe varer, ofte til rabat fra detailpriser. Vi indsamler og bruger køber og købmand information, herunder for betalingsmetoder og forsendelsesadresse, for at understøtte disse erfaringer. Vi bruger også information til at finde emner, som vi mener er af interesse for købere og for at finde den rigtige pris for hver vare.
Ved at bruge eller få adgang til Tjenesterne anerkender du, at vi indsamler, bruger og deler dine oplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Du har valg om, hvorvidt vi skal give os oplysninger, og hvordan vi bruger disse oplysninger. Du kan vælge ikke at give os oplysninger, men dit valg kan forhindre dig i at bruge Tjenesterne eller begrænse din brug af bestemte funktioner. Hvis du for eksempel ikke giver os en betalingsmetode, kan du muligvis ikke købe. Se afsnit 7 for mere information om dine valg.
Vi forsøger konstant at forbedre vores tjenester, så vi kan muligvis opdatere denne privatlivspolitik. Vi kan opdatere denne privatlivspolitik for at afspejle ændringer i loven, Tjenesterne, vores virksomheder eller teknologiske fremskridt. Vi advarer dig mod en ændring ved at lægge en meddelelse på Tjenesterne eller ved at sende en e-mail. Vores brug af de oplysninger, vi indsamler, er underlagt privatlivspolitikken i kraft på det tidspunkt, hvor sådanne oplysninger anvendes.