Hjem Alle kategorier Wish Kampagnekode

Wish Kampagnekode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Wish blev sidst opdateret den . Gå til wish.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 24
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 20

Wish almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Skal jeg downloade Wish-appen?

  Wish er en mobil shopping-app, der giver dig mulighed for at shoppe over 100 millioner varer i høj kvalitet til 60-90% rabat. De forbinder shoppere direkte til over 100 millioner producenter, så shoppere kan finde overkommelige varer. Der er ingen formidler, så priserne er lavere, og kvaliteten er den samme som hvad du får i indkøbscentret.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Wish?

  Wish accepterer i øjeblikket betalinger via følgende betalingsudbydere: Visa, Mastercard, American Express, Discover, Cirrus og MaestroGoogle Wallet (Android Pay), Apple Pay PayPalKlarnaEBANX (kreditkort, Boleto, OXXO) iDEAL de kan ikke acceptere kontanter, bankoverførsel eller afbetaling. Bemærk, at listen over tilgængelige betalingsmetoder kan ændre sig afhængigt af det land, du befinder dig i, den platform, du bruger, og alle betalinger foretages i amerikanske dollars. Dette er den mest sikre metode, så det er derfor, de bruger disse metoder til at sikre din betaling.

 • Hvordan får jeg gratis gave fra Wish butik?

  På Wish er gavetilbudet i øjeblikket kun tilgængeligt for nye kunder i udvalgte lande. For at modtage kampagnen skal nye kunder registrere sig på en enhed, der aldrig har modtaget en gave. Bemærk også, at du skal tjekke ud straks for at modtage den. Desværre, hvis du lukker appen, klikker tilbage eller ikke placerer ordren hurtigt nok, kan gavetilbudet muligvis udløbe. Bemærk, at de ikke kan dække forsendelsesomkostninger, og du skal muligvis angive en betalingsmetode for at dække den samlede ordre.

 • Hvordan kan jeg få forsendelse på Wish?

  Før du afgiver din ordre på Wish, kan du ændre leveringsadressen direkte i din indkøbskurv. Hvis din ordre blev oprettet inden for de første 8 timer, skal du gå til din ordrehistorik og klikke på "Skift leveringsadresse." Når din ordre er sendt, er det ikke længere muligt at ændre adressen. Så er du velkommen til at købe deres produkter.

 • Hvordan bruger jeg min Wish Rabatkoder online?

  Wish Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Wish Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Wish Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Wish ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Wish?

  Ja. Nogle gode varer fra Wish kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Wish rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Wish på wish.com.

 • Er der rabat på min første ordre på Wish?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Wish ønsker at give flere Wish rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Wish for dig at få besparelser på wish.com.

Vælg en Wish rabatkode her på siden

Vi driver flere markedspladser, herunder Wish, som giver købmænd mulighed for at liste varer og brugere til at finde og købe varer, ofte til rabat fra detailpriser. Vi indsamler og bruger køber og købmand information, herunder for betalingsmetoder og forsendelsesadresse, for at understøtte disse erfaringer. Vi bruger også information til at finde emner, som vi mener er af interesse for købere og for at finde den rigtige pris for hver vare.
Ved at bruge eller få adgang til Tjenesterne anerkender du, at vi indsamler, bruger og deler dine oplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Du har valg om, hvorvidt vi skal give os oplysninger, og hvordan vi bruger disse oplysninger. Du kan vælge ikke at give os oplysninger, men dit valg kan forhindre dig i at bruge Tjenesterne eller begrænse din brug af bestemte funktioner. Hvis du for eksempel ikke giver os en betalingsmetode, kan du muligvis ikke købe. Se afsnit 7 for mere information om dine valg.
Vi forsøger konstant at forbedre vores tjenester, så vi kan muligvis opdatere denne privatlivspolitik. Vi kan opdatere denne privatlivspolitik for at afspejle ændringer i loven, Tjenesterne, vores virksomheder eller teknologiske fremskridt. Vi advarer dig mod en ændring ved at lægge en meddelelse på Tjenesterne eller ved at sende en e-mail. Vores brug af de oplysninger, vi indsamler, er underlagt privatlivspolitikken i kraft på det tidspunkt, hvor sådanne oplysninger anvendes.