Hjem Alle kategorier Zalando Rabatkode

Zalando Rabatkode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Zalando blev sidst opdateret den . Gå til zalando.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 42
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 38

Zalando almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Zalando Rabatkoder online?

  For at anvende din Zalando Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor zalando.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på zalando.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Zalando Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Zalando?

  Ja. Zalando leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Zalando blive leveret i en begrænset periode på zalando.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Zalando.

 • Er der rabat på min første ordre på Zalando?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om Zalando ja. Mens du handler på Zalando, tilbydes der muligvis rabatkoder Zalando til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved Zalando gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på zalando.dk.

Vælg en Zalando rabatkode her på siden

Med banebrydende datalogi og takket være titusindvis af Zalando-kunder tilbyder Zalando Marketing Services mærkepartnere med adgang til værdifulde indkøbsindsigt, eksperter og skræddersyet analyse for at optimere marketing og strategisk beslutningstagning.
ZMS fungerer som strategisk partner for annoncører, hjælper med at øge deres mærkepåvirkning, drive deres salg og fejre produktlanceringer med skræddersyede meddelelser, på Zalando og videre. Vi leverer dokumenterede resultater på tværs af en bred vifte af marketingkanaler. ZMS arbejder med mange af verdens største mode mærker, internationale navne i sport, livsstil og skønhed samt agenturer. Kom i kontakt for at finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.
Moderigtig tøj, sko og accessories til alle ugens dage
MANDAG: Weekenden er slut og en ny uge står for døren. Indtag derfor din uge stilsikkert med det perfekte outfit. Det kunne være et par trendy mom-jeans i en lys vask kombineret med en fed statement T-shirt til damerne. Mændene kan hoppe i et par chinos i en lys farve, en sweatshirt og et par fede sneakers. En ting er sikkert: Ruskindsjakken samt en lang trenchcoat er i højeste kurs denne sæson.
TIRSDAG: Måske tirsdag er dagen, hvor du helst vil klæde dig i oversized silhouetter? Kassebukser må siges at være en af de trends, der bliver ved med at vende tilbage. Sæt dem sammen med en silkeblød kimono for et casual look. Mændene kan prøve krafter med en lækker blazer. Måske en blazer i utraditionelle materialer for et stilet outfit? Sæt den sammen med et par lyse jeans.
Halvvejs igennem en stilet efterårsuge
ONSDAG: Kickstart din træning med det store udvalg af sportstøj, sko og tilbehør hos Zalando. Du sætter målet og vi finder udstyret til din yndlingsdisciplin – uanset om det er fodbold, løb eller yoga. Find din indre sportsild og gejst frem, så du kan komme i topform dette efterår i et trendy sportsoutfit fra de største sportsbrands.
TORSDAG: Regner det i dag? Regnjakker kan fås i uendelig kombinationer og farver. Hos Zalando finder du både regnjakker med bælte i taljen, anorakken eller blot en helt klassisk regnjakke i en strålende farve. Uanset hvilken du er til, så match den med et par gummistøvler, der holder dine fødder tørre igennem foråret.
FREDAG: Gå weekenden i møde med stil iført et par culottes for et trendy look. Kombiner dem med et par sneakers, en hyggelig XL-striktrøje og en lækker bucketbag – perfekt til både arbejde og fredagsbar med kollegaerne. Mændene kan kaste sig ud i et par lækre habitbukser. Kombiner dem med en denim-skjorte og snørresko for et casual, men pænt og stilet fredagslook.
Parat til en skøn weekend
LØRDAG: Står lørdagen i festlighedernes tegn? Måske du skal til bryllup eller en anden stor begivenhed, så hop i en rød kjole for et outfit med høj trendfaktor. Kombinér med et par spidse stilletter og en clutch, og du er klar til at gå festlighederne i møde. Mændene kan udforske det store udvalg af jakkesæt, hvor der er garanti for at finde den helt rigtig kombination. Uanset hvad er prikken over i’et en butterfly i den helt rigtige farve.
SØNDAG: Søndag er den ultimative dag for afslapning - især i efterårs månederne. Står den på hygge i sofaen med film, så hop i en silkeblød pyjamas enten i klassiske striber eller tern. Måske du skal ud og gå en tur med vennerne og veninderne? Kvinderne kan tage en løs buksedragt på kombineret med en sweatshirt, en lang frakke i lyse farver og pastelfarvede sneakers. Herrerne kan hoppe i et machtende tracksuit med en bomberjake for en moderne og afslappet stil. Uanset om du ønsker at tilbringe din dag inden- eller udenfor, så kan du hos Zalando finde det helt rigtige antræk til den perfekte søndag.